HABER MERKEZİ

Aksöz 10

Kasım 2018 Cumartesi günü ilçe başkanlığına dosyasını teslim etti.

Aydoğan Ersöz aday adaylığı açıklamasında şunları söyledi: Kıymetli Keşanlılar, sevgili hemşerilerim. Uzun yıllar siyaset yapmış olduğum Adalet ve Kalkınma Partisinde çeşitli görevlerde bulundum. Bu süreç içerisinde toplumun her kesimine yakın olup güzel dostluklar biriktirdim her meslek grubunda ki vatandaşlarımızla sürekli istişare içinde olup, Keşan'ımız bölgemiz için neler yapabiliriz, sorunlarımızı nasıl aşabiliriz odaklı siyaset, bizim siyaset anlayışımızın temelini oluşturdu. Aldığım pozitif tepkiler beni göreve çağırıyor Milletimize hizmet etme yolunda Cumhur Başkanımız Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin, gençlerin siyasette daha aktif rol alması talimatı ile Adalet ve Kalkınma Partisi Edirne İl Genel Meclisi Aday Adaylığımı açıklıyorum.

Siyaset millete hizmet etme sevdasıdır, çözüm odaklı siyaset yapacağım bölgemizin ve Keşan'ımızın kazanımları doğrultusunda çok çalışıp herkesi kucaklayacağım.

Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız hep birlikte Keşan olacağız, hep birlikte Edirne olacağız. Millet için Varım Hizmet için Varım.”