** Beyendik Belediyesi’nin planlı bir şekilde büyüyüp, geliştiğini söyleyen Uslu, “Beyendik kaybetmemiş bilakis geleceğini kazanmıştır.” dedi.

** Nuran Uslu, Ankara ziyareti sırasında paylaşım sitesi facebook’ta, bilgisi dışında kişisel bilgi ve fotoğraflarının yer aldığı hesap açıldığını ve bu yönde cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacağını bildirdi.

 

 

Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu, 22 Nisan 2014 Salı günü gerçekleştirdikleri Ankara ziyareti ile ilgili açıklamada bulundu.

CHP’li Beyendik Belediye Başkan Adayı Muhammet Örnek’in yerel basında yer alan açıklamalarına da cevap veren Uslu, sosyal paylaşım sitesi facebook’ta bilgisi dışında kendi adına açılan hesap için cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacağını bildirdi.

21 Nisan 2014 Pazartesi akşamı AK Parti Beyendik Belde Başkanı Salim Değişçi, AK Parti Belediye Meclisi Üyesi Celil Gümülcineli, AK Parti’nin kontenjan adayı Hasan İşbilir ve Gençlik Kollarında görev yapan 50 gençle birlikte bir otobüs ve belediye makam aracı ile Ankara’ya hareket ettiklerini belirten Uslu, “Salı sabahı Ankara’ya vardık ve kahvaltı yaptıktan sonra TBMM’ye gidip, grup toplantısına katılarak, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı dinledik. Toplantının ardından gençlerimiz Başbakanımızla hatıra fotoğrafı çektirdi. Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu tarafından öğle yemeği için Meclis’e davet edildik ve ağırlandık. Daha sonra ise Anıtkabir’i ziyaret ettik. Güzel bir gezi oldu ve seçim döneminde gençlerimize verdiğimiz sözü yerine getirdik.” dedi.

Nuran Uslu, bugün Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun bölgede yapacağı hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Beyendik Belediyesi’ne de geleceğini belirterek, “Sayın Bakanımızdan ziyaretinde bazı isteklerimiz olacak. Beyendik için bazı taleplerde bulunacağız.” şeklinde konuştu.

BEYENDİK KAYBETMEMİŞ BİLAKİS KAZANMIŞTIR

CHP’den Beyendik Belediye Başkan Adayı Muhammet Örnek’in yerel basında yaptığı kendisine yönelik açıklamaları hatırlatmamız üzerine de Uslu, şunları ifade etti:

“Öncelikle; eğer vatandaşımız tercihini İktidar Partisi’nden ve hizmetten yana kullanmışsa, buna saygı duymak lazım. Bugün MHP adayı da Demokrat Partisi adayı da CHP adayı da çok iyi biliyorlar ki, bize suçlama yapıp, iftira attılar ama gidip Saral City ve TOKİ konutlarının arka cephesinde fotoğraf çektirdiler. Bu yükselen konutları herkes görürken, diğer hizmetleri saymama gerek yok. O hizmet bile çok büyük bir başarı Beyendik için. Eğer biz onları oraya getirmeseydik, bu arkadaşlar belediye başkan adayı değil, muhtar adayı olabileceklerdi ancak. Beyendik Belediyesi’nin 10 yılda neler yaptığı sadece çevre halkı tarafından değil, Trakya’nın her tarafında konuşuluyor. Nüfusumuz nereden nereye geldi. Taşıma seçmen falan yok, bu insanların hepsi bizim kendi insanımız. Ama nüfusumuz 2 binlerden 3 bin 500’lere yükselmiş. Saral City ve TOKİ tamamen dolunca, nüfusumuz birçok ilçeden fazla olacak. Onun için Beyendik Belediyesi emin ellerde, Beyendik Belediyesi planlı bir şekilde büyüyor, gelişiyor, geleceğini kaybetmemiş, bilakis geleceğini kazanmıştır.”

BEYENDİK EMİN ELLERDE

Göreve geldiklerinde çocukların eğitim göreceği doğru dürüst bir okul bile olmadığını belirten Nuran Uslu, “Ama bunlar seçim döneminde eski okul binalarını gösterdiler, aslında onu benim göstermem lazımdı, ‘eski okul buydu yeni okul böyle’ diye. Yenilerini görmediler ama vatandaşımız çok iyi gördüğü ve bildiği için tercihini bizden yana kullandı. Bunların bütün iftiralarına rağmen tercihini bizden yana yaptı. Düğün Salonu’nu 49 yıllığına kiraladı diye iftira attı MHP adayı, evlere bildiri dağıttı, aslı astarı olmayan iftiralar atıldı. Ama tüm bunlara rağmen Beyendik halkı tercihini doğrunun yanında kullandı ve hepsine teşekkür ediyorum. Seçim bitti ve bize oy veren-vermeyen herkesin Belediye Başkanıyım. Hizmetlerimiz devam edecek. Bu dönem çok daha güzel ve büyük hizmetler gelecek, herkes görecek. Beyendik emin ellerde, karanlığa itilmedi. Halkımız rahat olsun. Hiçbir zaman yüzlerini kara çıkarmadık, başları her zaman dik, alınları açık olacak.” şeklinde konuştu.

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu, Ankara ziyareti sırasında facebook paylaşım sitesinde Beyendik Belediyesi adı altında hesap açıldığı bilgisini aldığını ve bu sayfada kendi kişisel bilgi ve fotoğraflarının yer aldığını kaydederek, şunları ifade etti:

“Böyle bir sayfa açıldığını bana telefonda arkadaşlar bildirdi. Kendilerine arkadaşlık isteği gönderildiğini söyleyerek, bana mı ait olduğunu sordular. Ancak bana ait değildi ve ben böyle bir sayfa açmadım. Baştan iyi niyetle de açılmış olabilir diye düşündük ama sonradan iyi niyetli olunsaydı bize de danışılırdı düşüncesi ile hem Belediyemiz hem de şahsımın avukatı aracılığı ile cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunmaya karar verdik. Neticede kim yaptı, neden yaptı bilmiyoruz ama yarın öbür gün olumsuz bir şey paylaşır ve bu da bizim başımızı ağrıtır diye böyle bir tedbir alma gereği hissettik. Seçimlerle bizimle başedemeyenler belki bu yolla başetmeye çalışacak olabilir. Ama bu yol, yanlış yol. O nedenle ben daha önce kullandığım kendi hesabımı da dondurdum. Bundan sonra facebook kullanmayacağım. Neticede telefonlar var, halkın içindeyiz ve her şekilde insanlara ulaşıyorum.”