BÜLENT SAYLAM

Bezbaş, önceki gün sosyal medya hesabından 18 Ekim 2018 tarihinde düzenleyeceği aday adaylığı açıklamasını duyurdu. Bezbaş, aday adaylığını saat 12.00’de CHP Keşan İlçe Başkanlığında yapacak. Bezbaş, aday adaylığı hakkında yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“CHP’nin yerel seçim seçimler sürecinin 1 Ekim 2018 tarihinde açıklamasından sonra aday adaylarının Sevgili dostlarım değerli Keşanlılar: Gençler, arkadaşlarım yıllardır birlikte siyaset yaptığımız yoldaşlarım, Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer. Partimizin yerel yönetimlerde aday olacaklar için takvimi açıklandı. Her gencin ülkesine hizmet etme hayali vardır ben de önce şehrime sonra da ülkeme hizmet etmek istiyorum. Keşan Belediye Başkanlığı için adaylık başvurumu ve adaylık açıklamamı 18 Ekim 2018 saat 12.00’de Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binasında yapacağım. Hayatım boyunca iyi günde kötü günde dostlarımı, sevenlerimi yalnız bırakmamaya çalıştım. Sizlerin de beni yalnız bırakmayacağınızı düşünüyorum. Gelin hep birlikte hayal kuralım; gelin hep birlikte Daha güzel ve Üreten şehir Keşan’ı yeniden ayağa kaldıralım. Öğrenci yurtlarını, Huzurevini hep birlikte yapalım. Keşan’ın peyzajına şehir planlamacıları ve Keşan’da yaşayanlar hep birlikte karar verelim. Gelin Keşan’ı hep birlikte yeniden Trakya’nın incisi yapalım.” 

MUSTAFA BEZBAŞ KİMDİR?

2014 yerel seçimlerde CHP’den Keşan Belediye Başkan Aday Adayı olan Bezbaş, 24. Dönem CHP Edirne Milletvekilliği üyeleri arasında yapılan ön seçimde de 4. Sıraya yerleşerek Keşan’dan en yüksek oyu almıştı. 1970 doğumlu Evli ve 2 kız çocuğu babası Mustafa Bezbaş, Özel Keşan Final Temel Lisesi Kurucu Ortağı, Aden Okulları Kurucu Temsilcisi ve Medya Keşan Gazetesi sahibi.