HABER MERKEZİ

CHP Edirne Milletvekili ve Adayı Erdin Bircan seçim çalışmaları kapsamında Edirne Merkez’de Osmaniye, Orhaniye ve Saraçlar Caddelerindeki esnafı tek tek gezdi. Akşam Uzunköprü Belediyesinin verdiği iftara katılan Bircan, iftar sonrası hemen Edirne Merkez’e dönerek İstasyon ve Karaağaç Mahallelerinde halk ile buluştu. 

CHP’li Bircan CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığından hareketle çarşı esnafını gezdi. Bircan, Osmaniye, Orhaniye ve Saraçlar Caddelerindeki esnafı tek tek gezerek dertlerini dinledi. Bircan, “24 Hazirandan sonra siftahsız kapatan esnafımız kalmayacak. Esnafımızın en büyük yüklerinden olan kira stopajını kaldıracağız” diyerek, esnafın en büyük masraflarından biri olan stopaj derdini çözeceklerini müjdeledi.  Esnafın çok dertli olduğunu hatırlatan Bircan, “24 Haziran'da Sayın Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığında, CHP İktidarında Esnaf Bakanlığı kuracağız, esnafımızın bütün sorunlarını çözeceğiz” dedi.

Bircan Merkezde çarşı esnafı dışında parklarda ve kahvelerde oturan yurttaşlarla da görüşerek, CHP’nin 24 Haziran bildirgesini aktarma fırsatı buldu. “Bizim en önemli projemiz huzurdur. Ülkeye huzur gelecek, barış gelecek, demokrasi gelecek. Huzurlu bir Türkiye’de işsizlik tarih olacak, hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek” diyen Bircan yurttaşların sorularını da yanıtladı. 

GÜMRÜKLERDE VE YURT DIŞINDA OY VERME 7 HAZİRAN’DA BAŞLADI

Bircan 7 Haziran itibari ile gümrüklerde ve yurt dışında oy verme işleminin başladığı açıklamasını da yaparak,  yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı yurttaşları oy vermeye çağırdı.

Bircan sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “7 Haziran 2018 Perşembe Günü Yurt Dışı Seçmen Kütüğüne kayıtlı yurttaşlarımızın yurt dışı temsilciliklerimizde ve Gümrük Kapılarında oy kullanma işlemi başlıyor.
Yurt dışı seçmen kütüğünde bulunan yurttaşlarımızın ülkemize huzur getirmek için oylarını kullanmaları hayati önemdedir.
Yurt dışı temsilciliklerimizde 19 Haziran'a kadar, Gümrük Kapılarında ise 24 Haziran'a kadar oy verme işlemi devam edecektir.
Tüm yurttaşlarımızı CHP'yi iktidar, Sayın Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı yapmak için oy kullanmaya çağırıyorum
” dedi. 

Bircan Merkez’deki esnaf ziyaretleri sonrasında Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen'in düzenlemiş olduğu iftara katılarak Uzunköprülülerle bir araya geldi. 

Uzunköprü’deki iftar sonrası Edirne Merkez'e tekrar dönen Bircan,  İstasyon Mahallesinde yurttaşlarla bir araya geldi. Türkiye’nin en büyük ihtiyacının huzur olduğunu yineleyen Erdin Bircan, “24 Haziran ülkemize huzur getireceğiz. Bizim en büyük sözümüz ülkemize yine huzuru getirmektir” diye konuştu. 

İstasyon Mahallesinden, Karaağaç Mahallesine geçen Bircan, Karaağaçlıların yoğun ilgisi ile karşılandı, Bircan yaptığı konuşmada, “Edirne'de 4-0'a, Türkiye'de CHP iktidarına ve Sayın Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığına inanmış halkımızı görmek moralimizi artırıyor. Sağ olun, var olun” dedi.