Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Erdin Bircan, Enez'de çiftçilerle buluşarak, "Çiftçimiz Önce Türkiye programından çok memnun oldu. 1 Kasım'ı, CHP iktidarını bekliyor" dedi. 

CHP Milletvekili Erdin Bircan, Enez'de parti toplantısına katılarak, seçim değerlendirmelerinde bulundu. Partililerin sorularını yanıtlayan Bircan, "Halkımız CHP iktidarına inanmış, her gittiğimiz yerde daha önce başka partilere oy verdiklerini söyleyen hemşehrilerimiz yolumuzu kesip bu sefer CHP oy vereceklerini söylüyor" diye konuştu.

Enez pazarını ve esnafını CHP Enez İlçe Başkanı Vedat Avcu, İl Genel Meclis Üyeleri Şenol Kılıç ve Erol Açık ve partililer ile gezen Erdin Bircan, yoğun ilgi ile karşıladı. Kahvelerde hemşehrileri ile de buluşan Bircan, "Emeklimize 2 maaş ikramiye vereceğiz. Toplumumuzun her kesimini mutlu edeceğiz" dedi.

Bircan ve CHP'liler Küçükevren, Gülçavuş ve Sultaniçe köylerini de gezdi. "Her gittiğimiz yerde büyük ilgi ile karşılanıyoruz. Çiftçimiz Önce Türkiye programından çok memnun oldu. 1 Kasım'ı, CHP iktidarını bekliyor" diyen Bircan, mazotun 1 lira 80 kuruş; gübre, yem, tohum, tarımsal ilacın ÖTV'siz olması ile çiftçilerin rahatlayacağını söyledi.

"Başbakan'ın açıklamalarını duydunuz, eş bulamayanlar da AKP'ye başvuracakmış. Hemşehrilerim, AKP'nin bulduğu eşi almayın sizi dolandırıp kaçar, kaçmasa bile bilin ki evinizde asla huzur ve bereket olmaz" diyen Bircan, "Bizim görevimiz toplumumuzun her kesimini rahat ettirmek. İşçimiz, çiftçimiz, esnafımız, ev hanımımız, işsizimiz, yoksulumuz ve en önemlisi geleceğimiz olan gençlerimiz CHP iktidarıyla huzur bulacak" diye konuştu.