CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Süloğlu’nda vatandaşlarla bir araya gelerek onların dertlerini dinledi. Parti toplantısına da katılan Bircan, köy ziyaretlerinde de çiftçilerle buluştu.

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan sabah CHP Edirne İl Başkanlığında CHP PM üyesi Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu ve PM üyesi Ali Öztunç ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ile il yöneticilerinin de katıldığı basın toplantısında CHP’liler ülke gündemini değerlendirdi. Bircan burada yaptığı konuşmada, “AKP iktidarının tutarsız davranışları terör örgütlerinin rahat bir şekilde Başkentimiz Ankara'da bile vatandaşlarımızı katletmesine neden oluyor” dedi.

Bircan İl'deki toplantıdan sonra Süloğlu’na geçerek parti toplantısında partililerle bir araya geldi. 

Parti toplantısının ardından CHP Süloğlu İlçe Başkanı Önder Cin, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Uzun ile birlikte Edirne Organize Sanayi Bölge Müdürü Murat Ilıcak’ı ve yönetim kurulu başkan vekili Abdurrahman Güven’i ziyaret eden Bircan, Edirne Organize Sanayi Bölgesindeki firmaların sorunları ve yatırım teşviki ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. “AKP Edirneli yatırımcılara teşvik vermiyor” diyen Bircan, bu ayrımcılığın son bulması için çalışmalar yaptığını sözlerine ekledi. 

Bircan ve beraberindeki heyet, Sülecik Köyünde çiftçilerle de buluştu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Erdin Bircan, hayvancılık yapan köylülerin artan yem fiyatlarından şikayetçi olduğunu, sattıkları sütün para etmediği bildiğini ifade etti.

“AKP iktidarı üreticimizi mağdur ediyor” diyen Bircan, her ortamda parti olarak çiftçiyi ve hayvancıyı koruyacak taleplerde bulunduklarını belirtti. 

Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran’ı da ziyaret eden CHP’li Erdin Bircan, Süloğlu İlçesinin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu. .

Akşam programında Geçkinli Köyünde vatandaşlarla buluşan Bircan, Artvin Cerattepe ziyaretini, yaşanan terör olaylarını, yurttaşların geçim sıkıntısını konuştu.