Bostancı, AK Parti Enez Belediye Başkan Aday Adayı

Enez CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) eski Belediye Başkanı Ecz. Abdullah Bostancı, Enez’den AK Parti (Adalet ve Kalkınma Partisi) Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

Bostancı, 31 Ekim 2013 Perşembe günü saat 15.30’da Enez AK Parti İlçe Başkanlığı’na gelerek, aday adaylığı dosyasını İlçe Başkanı Nurettin Işık’a teslim etti.

Uzun yıllar CHP’de çeşitli kademelerde görev yapan ve iki dönemde Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Bostancı, bir grup arkadaşlarıyla birlikte AK Parti’ye de üye oldu.

Bostancı, aday adaylığı ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Bu çalışma yaklaşık 2 seneden beri var. Enez’deki geri kalmışlığı kurtarmak için iktidar partisinin burada Enez üzerinde varlığını hissetmek iş, aş meselesinin halledilmesi Enez’in büyüyen sorunlarının çözümü için mutlaka bir iktidar partisinin burada yaşaması için buna karar verdik. Bir uzun süreç içerisinde bunu değerlendirmek lazım. Bir çalışma içerisindeydik. Zaman zaman toplantılar yaptık. Bugünde nihayi olarak daha önceki yaptığımız görüşmeler neticesinde müracaatımızı yaptık. Enez’e hayırlı uğurlu olsun. Bu yarışa katılacak arkadaşlarımız var. Bu çok önemli bir nokta. Bunu iki aşamada değerlendirmek lazım. Enez Belediyesi’nin ve Enez’in sorunlarını mutlaka çözüm noktasında her arkadaşımız kendi açısından benim kadar değerlidir. Fakat bu değerin içerisinde sorunları bilmek, sorunlara yaklaşım tarzı herkesin ayrı ayrıdır mutlaka. Fakat bunun çok büyük bir sorun olduğunu bilincinde olmak zorundayız. Bunu yaparkende sorunların neler olduğunu kısa ve uzun vadede bunları bilmek gerekir. Belediye Başkanı seçilmekle bunlar bitmiyor. Seçildikten sonrada halkla birlikte Enez’in sorunlarını kucaklayacak bir Meclis ve İl Genel Meclisi kadroları mevcuttur. Kim seçilirse seçilsin Enez’e hizmet yolunda tüm arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.




CHP Enez eski Belediye Başkanı Mustafa Sünnetçi,

AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı

 

CHP (Cumhuriyet Halk Partis) Enez eski Belediye Başkanı Mustafa Sünnetçi, AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

İki dönem Enez’de CHP’den Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve son yerel seçimlerde belediye başkanlığına bağımsız aday olarak çıkan Mustafa Sünnetçi, AK Parti Enez İlçe Başkanlığı’na gelerek, dosyasını teslim etti.

Sünnetçi yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanlığı yaptığım dönemde, yapmak istediklerimi, hizmetlerimi yerine getiremedim. Bu yüzden iktidar partisi olarak projelerimi yapmak istediklerimi yerine getirmek için iktidar partisi olan AK Parti’den tekrar aday adayıyım. Çünkü ilçemizde gerçekten işsizlik hat safada. İlçemizi çağdaş bir duruma getirmek için AK Parti’den aday oldum. Halkımızın da desteğini alarak, alacağımın inancıyla 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den Enez Belediyesi’ni iktidara taşıyacağımı ilan ediyorum. Bu vesile ile tüm vatandaşlarıma saygılar sunuyorum” dedi.