AYŞİN SEÇİL GEZER

Boyalık, “Keşan’da AK Parti ailesi olarak yerel yönetime her zaman talibiz. Yerel yönetimi alarak Keşan’ın çehresine bir değişiklik getirmek istiyoruz.  Bu nedenle Keşan’ın eksikliklerini söylemeden olmuyor. En ufak bir yağmurda doğal gaz çalışmaları nedeniyle yapılan kazılarda açılan çukurlara arabalar düştü. İnsanların hem can hem de mal güvenliği Keşan Belediyesi tarafından tehlikeye atılıyor. Buna dur demek lazım. Bunun tek yolu belediyeyi uyarmak değildir. En yakın yerel seçimlerde Keşan Belediyesi’ni değiştirmektir. Buna dur demenin yolu artık, iş görmez CHP Belediyesine kırmızı kart göstererek, işin başından alıp yerine iş yapacak deneyimli bir AK Parti belediyeciliği Keşan’a kazandırmaktır. Bunun için çalışmaktayız. Keşan’ın hayatını değiştirmek, değer katmak istiyoruz. Keşanlı hemşerilerimize hizmet etmeyi bir borç olarak biliyoruz.” dedi.

İNSANLARIN İÇİLEBİLİR BİR SUYA KAVUŞMASI İÇİN MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ

Keşan’da musluklarda çamurlu su akmasını eleştiren Hüseyin Boyalık, şunları söyledi: “Keşan’da çeşmelerden çamurlu su akması, suyun kesilmesi kabul edilemez. Bunu kabul etmek ne insanlığa sığar ne de bu duruma mazeret bulmak yöneticiliğe sığmaz. Keşan Belediyesi ve CHP belediyesi diyorum. Bu işlerin toparlanması lazım. En son yeni kuyular vurulması için İLBANK’tan kredi alınmasına destek verdik. Bu alınan kredilerin doğru bir şekilde kullanılmadığı anlamına gelmektedir. Bu konunun takipçisi olacağız. Keşan’da insanların sadece kullanılabilir değil içilebilir bir suya kavuşması için mücadeleye devam edeceğiz.” 

Boyalık, açıklamasının sonunda yeniden İl Başkanı olarak atanan İlyas Akmeşe’ye görevinde başarılar dilerken, çalışmaya kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.