AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, önceki gün Keşanlı iş adamlarına, köylere ve esnafa yaptığı ziyaretlerle referandumu, yeni anayasayı anlatmaya devam etti. Referandum ziyaretlerine AK Parti Keşan Gençlik Kolları Başkanı Burak Akça da katıldı.

MERAK EDİLEN SORULARI YANITLADIK

Boyalık, köy ziyaretlerine Maltepe köyü, Karacaali köyü ve Altıntaş köyünde referandum çalışmalarına devam etti. Boyalık, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ne olduğunu anlatıp merak edilen soruları yanıtladık. Köylerde yaşayan insanlarımız güçlü bir Türkiye için evet diyor. İstikrar için evet diyor. Artik koalisyonları istemiyor. Biz de diyoruz ki  Keşan hazır, kararımız evet."

Boyalık, ayrıca Keşan’da faaliyet gösteren iş adamı ve esnaf ziyaretlerine de devam etti.

İş adamı ve esnaf ziyaretlerinde Boyalık, “Sıkılmadık el, girilmedik iş yeri bırakmadan yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini halkımıza anlatmaya devam edeceğiz. Keşan'ımızın değerli iş adamlarını ziyaret edip, hem iş dünyası hem de bölge siyaseti ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk.” ifadelerine yer verdi.

Boyalık, ayrıca 23. Dönem Eski MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Milletvekili Cemalettin Uslu ve MHP Keşan İlçe Başkanı Erkan Gege ile bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.