14 Haziran 2014 Cumartesi günü yapılan olağanüstü genel kurulda göreve gelen CHP Keşan İlçe Yönetim Kurulu’nda görev dağılımının gerçekleştirildiği açıklandı.

Konuyla ilgili olarak, dün CHP Keşan İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen ve saat 14.00’te başlayan basın toplantısında, gazetecilere bilgilendirmelerde bulunan CHP Keşan İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Gümülcineli, görev dağılımının, gönüllülük esasıyla yapıldığını ifade etti. Gümülcineli, “Bildiğiniz gibi 14 Haziran’da genel kurulumuzu yaptık. Ardından görev bölümünü daha sonra gerçekleştireceğimizi söylemiştik. Görev dağılımında ise arkadaşların; kendine, branşına uygun görevi istediklerini belirtmelerini söyledik. Yani gönüllülük esasına göre hareket ettik. Böyle de oldu. Sıkıntısız görev dağılımı yaptık.” dedi.

Erdoğan Gümülcineli, daha sonra görev dağılımını şu şekilde açıkladı: “İlçe Sekreteri Ş. İsmail Büyükvarlık, İlçe Saymanı Salih Kirezci, İlçe Eğitim Sekreteri Azize Top, Bilişim Sorumlusu Özcan Yavaş, Hukuk ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Fahreddin Bilgin, STK ve Sendikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sait Kalan, Kadın Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Gülten Gezer, Gençlik Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Sebahattin Akçay, Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yıldız Karasulu, Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sonay Gündoğdu, Yerel Yönetim ve Köylerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Sayan.”

Açıklamada, CHP Keşan İlçe Yönetim Kurulu’nda ilk kez Yerel Yönetim ve Köylerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevi verildiği görüldü. Gümülcineli, kadın ve gençlik kollarında hızlı bir örgütlenme çalışmasına girileceğini ve önlerinde Cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu belirterek, yeni bir seçim çalışması içine girileceğini söyledi. Erdoğan Gümülcineli, Medya Keşan Muhabiri’nin, “CHP Keşan İlçe Yönetim Kurulu, CHP Genel Merkezi tarafından da desteklenen Cumhurbaşkanı Çatı Adayı’na nasıl bakıyor?” şeklindeki soruyu da, genel merkezin çalışması doğrultusunda hareket edeceklerini belirterek yanıtladı.