SONGÜL KONAR

2019 yılında yapılacak yerel seçimlere ciddi adaylarla katılacaklarının altını çizen Demir, Çakırlar’ın yeni görevinin onur verici bir görev olduğunu değerlendirerek, 1 Aralık’tan sonra adaylıklar ile ilgili açıklamalar yapacaklarını söyledi.

ÇAKIRLAR, GENEL BAŞKANIMIZI TEMSİLEN MECLİSTE BULUNACAK

Çakırlar’a verilen yeni görevi hakkında konuşan Demir, “Her şeyden önce bu onur verici bir görev. Genel başkanımız, milletvekili olmayınca TBMM’de olamıyor. Genel başkanımızı temsilen Orhan Çakırlar orada oldu. Çakırlar, genel başkanımızı temsilen mecliste bulunacak. Bu görev Edirne’deki milletvekilimize verilince bizim için ayrı sevindirici oldu. Genel başkanımız Edirne’yi önemsiyor. Bu göreve bölge açısından baktığımızda, 40 milletvekili artık Orhan Çakırlar’a bağlı olacak, Edirne’deki sıkıntılar 1. elden Çakırlar’da olacak. Meclisteki vekillere daha çabuk ulaşacak” dedi.

SICAK TEMASLARIMIZ VAR

Yerel seçimlere de değinen Demir sözlerini şöyle tamamladı: “Genel merkezin vermiş olduğu talimatta 1 Aralık’tan sonra açıklamaları yapacağız. Sıcak temaslarımız var. Seçimlere ciddi adaylarla katılacağız, belediye başkanlıklarında, meclis üyeliklerinde. Şu ana kadar herhangi bir açıklama yapmıyoruz, ayın birine kadar kamudaki görevliler istifa etme süreci var onların önünü kesmemek adına bekliyoruz.”