MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Beyendik Belediye Başkan Aday Adayı Murat Dinç, geçtiğimiz cumartesi günü yaptığı açıklamada, önümüzdeki yerel seçimlerde MHP’nin Beyendik’te en iddialı parti olduğunu kaydetti.

SEÇİM STARTINI VERDİK

Yerel seçimlere yaklaşık 10 ay kaldığını belirten Dinç, “Seçim sürecine girmiş bulunmaktayız. MHP belde teşkilatı olarak seçime 1 yıl kala yerel seçim startını verdik. Aynı kararlılık ile seçime ortak olduğumuzu belirtmiştik. Beyendik’te seçime tek hazır parti şu anda MHP. Bu da seçime 1 yıl kala MHP’nin aday adayları nezninde isimlerin belirmesiyle bunu belli etmiştir. Diğer partiler aday bulmakta zorlanırken, aday adaylarımız olacaktır. Beyendik’te yerel yönetime güç katacağımıza inanıyorum. Bu seçimde MHP olarak en iddialı partiyiz. Yaklaşık 2 aydır halktan aldığımız olumlu tepkinin neticesinde şu an Beyendik’te uzun yıllardır bir siyasi çözüm üretemeyen CHP anlayışıyla, beceriksiz iktidarın arasında sıkışmış olan beldenin kurtarıcısı rolündeyiz. Bu son derece mutluluk verici.” dedi.

MHP’NİN OYLARI TÜM PARTİLERDEN FAZLA

MHP’nin Beyendik’te yıllardır aday çıkaramamasının söz konusu olmadığını ifade eden Murat Dinç, “Bu seçimde belediyeye talip olduk. Beyendik’te taban olarak MHP, AK Parti’den de diğer partilerden de daha fazla oya sahip bir parti. Fakat yıllardır MHP’nin güçsüz gösterilmek istenip kendi partilerinin lehine yönlendirme politikasından dolayı aday çıkarılamadı. Bu seçimde bu ezberi bozduk. İktidara gelerek bir ezberi daha bozacağız. Biz Beyendik’te sadece belli kesimin oyuna talip değiliz. Sağcısı-solcusuyla her seçmenin oyuna talibiz. Biz kesinlikle şu parti bizi destekler hesabını yapmıyoruz. AK Parti’nin bizi destekleyeceği gibi küçük hesapların peşinde değiliz. Öncelikle MHP felsefesinin vermiş olduğu güçle yola çıktık. Bu idarenin hakim olması için elimizden geleni yapacağız. Beyendik’te azımsanmayacak bir AK Parti seçmeni var ama bu bir hizmet yarışı. Bu yarışta belde halkının en iyi hizmeti yapacak olan kişilere teveccüh göstereceğine inanıyorum. Bu teveccühün şu an itibarıyla MHP’den yana olduğu görünmekte.

YAPACAKLARIMIZDAN EMİNİZ

Yapacaklarımızdan emin olduğumuz için bu yola çıktık. Fakat diğer partiler kısa bir süre kalmasına rağmen aday bulmakta zorlanıyorlar. Bu halkın gözünden kaçmıyor. Şu an Beyendik’te yerel iktidara en yakın partiyiz.”

AK PARTİ MİADINI DOLDURDU

AK Parti’nin Beyendik’te ve ülke genelinde miadını doldurduğunun altı çizen Dinç, sözlerini şöyle tamamladı: “AK Parti aslında bir hizmet partisi olmadığını genel itibarıyla belli etmeye başladı. Beyendik’te de yapılmayanlar veya yapılanların satılması 10 yıldır Beyendik’te veremediklerini önümüzdeki 5 yıl neye dayanarak vereceklerinin hesabını çok iyi yapmışlardır. Beyendik’te MHP dönemi başlamak üzere. AK Parti miadını doldurdu, MHP iktidarı çok yakında baş gösterecek.”