BÜLENT SAYLAM

EDİRNE

Edirne’den CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ve Edirne İl Başkanlığı resmi facebook sayfalarından yaptıkları paylaşımla seçime hazır olduklarını bildirdiler. Hodri Meydan hastag’iyle yaptıkları paylaşımda şunları söylediler:

 Erken seçim için Keşan ve Edirne’de kim ne dedi?

Erken seçim!!! Bizde Kuvayi Milliye Ruhu var #HodriMeydan. Bizler her türlü Devrim yapmaya hazırız. Ne de olsa Kökümüzde MUSTAFA KEMAL ATATÜRK var.

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe de Haydi Bismillah hastag’iyle şu paylaşımı yaptı: 

Erken seçim için Keşan ve Edirne’de kim ne dedi?

24 Haziran 2018'de yapılacak olan ve 16 Nisan referandumunun devamı niteliğinde ki yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Modelinin hayata geçeceği erken genel seçim kararının EDİRNE’mize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ederim. #HaydiBismillah

KEŞAN

Keşan’da da erken seçim tarihinin açıklanmasından sonra siyasilerden AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, MHP Keşan İlçe Başkanı Erkan Gege, 25. Dönem CHP Edirne Milletvekili aday adayı hayırlı olsun temennilerinde bulunurken, Bezbaş’ın paylaşımının altına yorum yazan Boyalık'a Bezbaş’ın kendisine verdiği yanıt ile centilmence bir yarış dilemesi dikkatlerden kaçmadı.

Boyalık Durmak Yok Yola Devam hastag’iyle paylaşımında şunları söyledi:

Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin erken seçim çağrısı üzerine yaptığı görüşmenin ardından seçimlerin 24 Haziran'da erken seçim yapılacak tarihinde yapılması kararlaştırıldığını açıkladı. Ülkemiz, milletimiz için hayırlı olsun. Bizler her gün seçim olacak gibi hazırız #DurmakYokYolaDevam

Mustafa Bezbaş da seçimle ilgili olarak şu paylaşımda bulundu ve paylaşımına yorum yazan Boyalık’a ders değerinde yanıt verdi. Bezbaş’ın paylaşımı da şöyle oldu:

Erken seçim için Keşan ve Edirne’de kim ne dedi?

Bezbaş: 24 Haziran ülkemize hayırlı olsun

Yorum yazan Boyalık: Ülkemiz, milletimiz için hayırlı olsun. Bizler her gün seçim olacak gibi hazırız #DurmakYokYolaDevam

Bezbaş: Tüm partilere hayırlı olsun. Biz de Cumhuriyet halk partililer hazırız Hüseyin başkan centilmence kazasız belasız hemşehrilik hukuku bozulmadan bir seçim geçirmek dileğiyle herkese hayırlı olsun. kazanan ülkemiz olsun

MHP Keşan İlçe Başkanı Erkan Gege de erken seçimin açıklamasının yapılmasından önce MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin erken seçim önerisinden sonra şu paylaşımı yaptı:

26 AĞUSTOS Şimdiden Hayırlara Vesile olmasını Dilerim

Malazgirt Savaşı, 26 Ağustos 1071’de Malazgirt Ovasında Meydana Gelmiş, Selçuklu Sultanı Alparslan ve Doğu Roma İmparatoru Romen Diyojen arasında gerçekleşmiş, Anadolunun Türk’lere yeni Yurt Olmasını Sağlamış olan Meydan Savaşıdır.

Türk Orduları, 26 Ağustos 1922 tarihinde Türk Kurtuluş Savaşı Esnasında Taarruza Geçerek Yunan Kuvvetlerine Karşı Genel bir Saldırı Başlattı.

"Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: TURAN.”

Gege erken seçimin açıklanmasından sonra da Boyalık’ın paylaşımında etiketlendi.

Şimdilik, siyasette erken seçim yankıları böyle oldu. Yarın resmi olarak yapılan yorumları sizlerle paylaşacağız.

ERKEN SEÇİM ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN!!!