CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Tarım Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı oldu.

Gaytancıoğlu, Başdanışmanlık haberini dün sosyal paylaşım sitesinden duyururken şunları söyledi:  “Hemşerilerim, Sevgili Partililerim;
Az önce tarafıma ulaşan yazı ile Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Bundan sonra Edirne Milletvekilliği görevimin yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi nezdinde gerekli çalışmaları yapmak üzere Tarım Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olarak çalışmalarımı sürdüreceğim. Birlikte yürüdüğümüz bu yolda partimizin ve partimizin ideallerinin bir neferi olarak hizmet etmekten onur duyuyorum. Genel Başkanımıza şahsıma duyduğu güvenden dolayı teşekkür ediyor, tüm hemşerilerimize ve partililerimize bir kez daha saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da çok çalışmaya devam edeceğim. Her zaman siz hemşerilerimin ve milletimin hizmetindeyim.”