HABER MERKEZİ

Gege, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte MHP Genel Merkezi’ni ziyaret ettiklerini belirterek “Genel Başkan ve Genel Başkan Yardımcıları ile istişarelerde bulunduk. 24 Haziran seçimlerini değerlendirdik. Kendi iç dinamiklerimizi görüştük, eksiklerimizi değerlendirdik. Edirne’nin, Keşan’ın taleplerini ilettik. Olumlu bir görüşme geçti.  dedi.

BELEDİYE SEÇİMLERİNİ KAZANMA DURUMU ORTAYA ÇIKIYOR

Yerel seçimlerle ilgili bir görüşme yapmadıklarını dile getiren Erkan Gege, “Genel Başkanımızla bu konuyu görüşmedik. Ama anladığımız kadarıyla şu an böyle bir çalışma yok. Kendi bölgemizden bahsedersek Edirne ve Keşan’da iki sağ partilerin bir araya gelmesiyle belediye seçimlerini kazanma durumu ortaya çıkıyor.  Bu konular mutlaka genel merkezler tarafından değerlendirilecek. Konuyla ilgili netleşmiş bir bilgi yok.” şeklinde konuştu.

MURAT ARKADAŞIMIZIN BU İSTEĞİ VE ARZUSU HALA DEVAM EDİYOR

Murat Dinç’in adaylığı ile ilgili de konuşan Gege, sözlerini şöyle sonlandırdı: Murat Dinç’in daha önce de Beyendik’te bir başkan adaylığı söz konusuydu. İyi bir çalışma yapmıştı. Gözüken Murat arkadaşımızın bu isteği ve arzusu hala devam ediyor. Konuyu da dillendirdi. Şu an itibariyle aday olduğunu söyleyebiliriz. Ama tabii önümüzde uzun bir süre var.”