AYŞİN SEÇİL GEZER

Gege, “Yerel basında 23 Ekim 2017 Pazartesi günü itibari ile partimizden toplu istifa şeklinde çıkan haber üzerine kamuoyunu bilgilendirmemiz hasıl olmuştur. Öncelikle; mensubiyetinden keyif, onur ve gurur duyduğumuz; Milliyetçi Hareket Partimizin yıkılıyor, dağılıyor diye deprem havası yaratmak hiç bugün kimsenin haddine olmadığı gibi bugünden sonra da olmayacaktır. Bu istifa haberinin yaygın basına kadar yansıtılması, yaratılmak istenen amacı ortaya koymaktadır. Fotoğrafı kalabalık göstermek için; eş, dost, hısım akrabayı, fotoğraf karesine koymak bizlerin olduğu kadar Keşan kamuoyunun da gözünden kaçmamıştır.” dedi.

DAVAMIZA SIKI SIKI SARILACAĞIMIZDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Erkan Gege, sözlerini şöyle sürdürdü: “İstifa herkesin gayet doğal hakkıdır. MHP’nin yıpratılma amacı ile daha düne kadar bu davaya hizmet ve yemin edenlerin, davayı ve yeminlerini terk ederek ikbal amacıyla neleri yapabilecekleri tarafımızdan üzüntüyle ve hayretle karşılanmıştır. Partimiz nasıl ki 40 yıldır bu memleketin bekası, istikbali ve istiklali için üzerine düşen mücadelesini verdiyse, bundan sonra da nesiller boyu gütmekte olduğumuz ve ettiğimiz yemin gereği davamıza sıkı sıkı sarılacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Açıklama yapan ve istifalarını sunanlar da neticede bizim ağabeyimiz, kardeşimiz ve dostumuzdur. Bizler yerelde siyaset yapıyorsak bazı hususlara dikkat etmemiz gerekmekte olduğunu düşünmekteyiz ve kendilerine tekrardan hatırlatıyoruz; giderken kapıyı sert vurmasınlar.”

39 KİŞİNİN YANLIŞ PARTİDEN İSTİFA ETTİKLERİNİ GÖRDÜK

Gege, sözlerini şu şeklide tamamladı: “Tarafımız ulaştırdıkları istifa dilekçelerinin ön incelemesi neticesinde;  88 adet dilekçe ki, özensiz, TC numarası bile olmayan anne, baba adı ve hatta istifa tarihi bile bulunmadığını tespit ettik. Dilekçelerdeki, 39 kişinin yine yanlış partiden istifa ettikleri ve işin şaka gibi olan kısmı ise 6 adedinin imzasız olduğu gördük. Yapılan bu istifayı şova döndürmelerini; kendilerine yakıştıramadığımızı ifade ederek, yüzlerindeki mahcubiyet ile o arkadaşlarımızı baş başa bırakıyoruz. Son olarak da Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifadesi ile gelirken gördünüz kapı sonuna kadar açık, gelen gelir, giden gider.”