Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Keşan İlçe Başkanlığı tarafından Ali Paşa Halk Çarşısı’nda hazırlanan Seçim Bürosu’nun açılışı yarın düzenlenecek törenle açılacak. Saat 15.00’te gerçekleştirilecek açılışa, CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç da katılarak halka konuşma yapacak.

SEÇİM BÜROSU ALİ PAŞA HALK ÇARŞISI’NDA

Konuyla ilgili olarak geçen Cumartesi günü bir açıklamada bulunan CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli, 1 Kasım erken genel seçimleri için yine Ali Paşa Halk Çarşısı’nda Seçim Bürosu oluşturduklarını ve açılışını 27 Ekim Salı günü saat 15.00’te yapacaklarını bildirdi.

MAHALLE GEZİLERİ BU AKŞAM BAŞLIYOR

Açıklamasında aynı akşam parti olarak mahallelere yaptıkları ziyaretlere başlayacaklarını da belirten Gümülcineli,Bu konudaki program şu an için tam olarak belirlenmedi. Ancak Yenimescit Mahallesi, Aşağı Zaferiye Mahallesi, Yukarı Zaferiye Mahallesi ve İspat Cami Mahallesi ziyaret edilecek. Bu gezi programı Pazartesi günü ( bugün) netlik kazanacak” diye konuştu.

HALKIN AKP İKTİDARINDAN BİR BEZGİNLİĞİ VAR

Şu ana kadar yürüttükleri seçim çalışmaları hakkında da değerlendirmede bulunan Gümülcineli, şöyle konuştu:  “Keşan merkez mahalleleri, belde ve köylerde yürüttüğümüz çalışmalar son derece verimli bir şekilde gerçekleşiyor. Halkın AKP iktidarından bir bezginliği var ve partimizi bir umut olarak görüyor. İnşallah 1 Kasım günü halkımızın teveccühü ile partimize Keşan’dan bir kez daha Edirne ve Türkiye genelinde en yüksek oyu kazandıracağız.”

Gümülcineli, açıklamasının sonunda yarın saat 15.00’te gerçekleştirilecek olan açılışa tüm partilileri ve Keşanlıları davet etti.