AYŞİN SEÇİL GEZER

CHP Keşan İlçe Başkanlığı seçimi hakkında yasal prosedür hakkında bilgi veren Gümülcineli, “CHP Keşan İlçe Başkanlığı Kongresi Genel Merkezce, ilçe kongre tarihleri belirlenirken, bir önceki olağan kongre tarihinden sonra iki yıl geçme gerektiği hususu dikkate alınarak bir önceki kongre tarihi 5 Aralık 2015 olması sebebiyle, aynı tarihi takip eden Cumartesi gününün 9 Aralık 2017 tarihine gelmesi düşünülerek aynı tarih ve Cumartesi günü olarak belirlenmiştir. İlçe Kongremiz 9 Aralık 2017 Cumartesi günü yapılacaktır.” dedi.

“NEREDE YAŞIYORSUN SAYIN BOYALIK?”

Gümülcineli, açıklamasının devamında Hüseyin Boyalık’a cevap verdi.

Gümülcineli, şunları söyledi: “AKP Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, sen hangi değerden bahsediyorsun. Siz çocuk mu kandırıyorsunuz? Günümüzde görsel ve yazılı basın iktidar tarafından susturulmuş kuklaya çevrilmiş, oluşturduğunuz yandaş medya sayesinde bu milletin haber alma özgürlüğü kısıtlanmış, gerçeklerin söylenmesine tahammül edemediğiniz internet siteleri kapattırılmış ve sen kalkmış 15 yıllık iktidarınız boyunca basının değer kazandığından söz etmişsin. Sen nerede yaşıyorsun Sayın Boyalık? Bir yıldır gecikmeli olarak yapımı tamamlanamayan Hastane ayrı bir muamma. Pazaryeri kompleksinin yapımında yaşanan bir takım sıkıntıları gündeme getirmiştiniz demek ki buna benzer sıkıntılar yaşanabiliyormuş sizin de müteahhitle yaşadığınız sıkıntıları vurguladığınız gibi. Sağlıkta yeni yüzü olacağını vurguladığınız hastanenin yerinin uygun olduğu söylenemez. Ulaşım açısından tamamen Keşan’ın halkına hizmet düşünülerek tasarlanmış bir proje olmamakla beraber, yeterince sosyal alanı var mı? Otopark sorununu nasıl çözmeyi planlıyorsunuz? Şu kantin işletmesi verildi mi? Verildiyse kimlere ve hangi şartlarla verildi? Siz bu konularda Keşan halkını bir bilgilendirin. Sanayi Kavşağı yapboz tahtası gibi ne dilinizden ne elinizden düşüyor. Kaç kez yapılarak olmadı boz yenden yap zihniyetiyle hareket edilerek bu hale getirildi ve bunun maliyetleri halkın sırtına yüklendi. Başından plansız hareket edilerek, bundan kaynaklanan sonuçların neticesinde çevresinde bulunan işyerleri, tarla ve arsa sahiplerinin mağduriyetlerini nasıl gidermeyi planlıyorsunuz?”

“HÜKÜMETİNİZİN SAĞLADIĞI YASAL ESNEKLİKLER NETİCESİNDE DURUM VAHİM HALE GELMİŞTİR”

Erdoğan Gümülcineli, sözlerini şöyle sürdürdü: “AKP hükümetinin yanlış politikaları sonucu, Türkiye uyuşturucu kullanımı nedeniyle gerçekleşen ölümlerde Avrupa birincisi konumundadır. Türkiye’ de kullanılan uyuşturucu yaşı 10’a inmiş iken son 10 yılda uyuşturucudan cezaevlerinde yatanların sayıları yüzde 400 artmış iken CHP milletvekilleri, böylesine önemli bir konuda hassasiyet göstererek mücadele edilmesi için TBMM’ye soru önergesi veriyor ve AKP milletvekillerine bu bağlamda yapılacak çalışmanın mutlaka ve mutlaka tüm boyutlarıyla ele alınması, yasal düzenleme dahil, her konuda mutlaka Meclisin yapacağı neyse bir an önce yapılması gerektiğini, çünkü olayın boyutlarının göründüğünden daha büyük ve daha derin aynı zamanda tehlikeli olduğunu vurguluyor, siz ne yapıyorsunuz ret oyuyla bunun önünü kesiyor sonra da kalkmış bu konuyla ilgili olarak Keşan’ da kullanılan uyuşturucunun artmasının sebebini yerel yönetime bağlıyorsunuz. Bu ülke 15 yıldır Keşan Belediye Başkanı tarafından yönetilmiyor. Keşan Belediyesi sosyal anlamda üzerine düşeni fazlasıyla yapmaya çalışan bir belediyedir. Keşan Belediyesinin sosyal anlamda sineması, tiyatrosu, semt sahaları, spor salonları mevcuttur ve sosyal açıdan hiçbir eksiği bulunmamaktadır. Hükümetinizin sağladığı yasal esneklikler neticesinde durum bu kadar vahim hale gelmiştir.”

“ATATÜRK HAKKINDA KONUŞACAK EN SON PARTİ AKP’DİR”

Gümülcineli, sözlerini şu şekilde tamamladı: “CHP’li belediyeler yılın 365 günü hükümet yetkilileri tarafından denetlenmektedir. Belediye Başkanlıklarımız denetimcilerle ilgilenmekten işlerini yapamaz hale getirilmişlerdir. Soralım size şu görevden alınan AKP Belediye başkanlarının neden görevlerinden alındıklarını bir açıklasanız? İlk önce partinizin kurucularından Bülent Arınç, Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Ankara’yı parsel parsel sattığını bağıra bağıra kamuoyuna açıkladı. Şimdibirer birer görevden alınıyorlar. Bu milletin doğruları bilmeye öğrenmeye hakkı var. Neden apar topar görevlerinden alınıyorlar, yolsuzluk sebebiyle mi yoksa başka sebepler mi var?

Keşan Belediyesinin olağanüstü çabalarıyla sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla getirtilen doğal gaz halkın rahat nefes almasına olanak tanırken, diğer yandan sosyal dayanışmanın yoksullara dağıttığı kalitesi düşük ve devlet tarafından yoksulların ihtiyacına yönelik temin edilen bu kömürlerin faturasını Keşan Belediyesine çıkarmak, hava kirliliğinin sebebini Keşan Belediyesine yüklemek, kendi ayıbınızı ört bas etmekten öte bir şey değil. Mustafa Kemal Atatürk hakkında konuşacak en son parti AKP’dir. Zihniyetiniz Atatürk ilke ve devrimlerini yıkmak, Cumhuriyet düşüncesini ortadan kaldırmak ve bunun olması için de elinizden ne gelirse yapmak. Toplumu tahrik ederek Atatürk heykellerini yıktırmak, ulusal bayramların kutlanmasını engellemek ve törenlerde Atatürk Anıtına saygı duruşunda bulunarak çelenk sunulmasını yasaklamak Atatürk sevginizden olsa gerek. Bu millet aptal değil Sayın Boyalık düşünerek konuşmanızı tavsiye ederim. Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetle var olmuş yönetim şekli Cumhuriyet olan bir ülkenin ilelebet yaşayacak tek partisidir.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ