SONGÜL KONAR

9 Mart 2019 Cumartesi günü saat 12.00’de Keşanspor Düğün Salonunda başlayan programa, AK Parti Edirne Milletvekili ve MKYK üyesi Fatma Aksal, AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, MHP Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, MHP Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Zümbül, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Beyendik Belediye Başkanı ve Keşan Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Nuran Uslu, Beyendik AK Parti Belediye Başkan adayı Ferhat Gülver, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, il genel ve belediye meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları, Bursa Keşanlılar Derneği başkanı Selahattin Vardar ve üyeleri ve halk katıldı.

“ONLAR KONUŞUR AK PARTİ YAPAR”

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, “AK Parti olarak 31 Mart yerel seçim hazırlıklarımızı tamamladık. Tüm gücümüzle sahaya indik. Kampanyamızın ana fikrini gönüllere girmek oluşturuyor. Keşan’ın geleceği ile ilgili hayallerimizi, projelerimizi milletimize ifade ediyoruz. 31 Martta milletimizin karşısına ‘memleket işi gönül işi’ diyerek çıkmamızın sebebi işte budur. Türkiye 17 yılda dünya ülkeleriyle yarışmaya başladı ama Keşan 17 yılda yerin altından çıkamadı. AK Parti belediyeciliği ile Keşan’ı bir, İstanbul, Konya, Kayseri yapacağız. Onlar Konuşur AK Parti yapar.” dedi.

“BEKA İÇİN MİLLİ KARAR, CUMHUR İÇİN İSTİKRAR”

Gürcan Kılınç’tan sonra konuşan MHP Edirne İl Başkanı Süleyman Ferhatoğlu ise: “Başından beri söylüyoruz cumhur ittifakı olan yerde bizim için hiçbir fak yoktur. Seçimleri sonuna kadar alacağız. Allahın izniyle sağduyunun birlikteliği galip gelecektir. Beka için milli karar, cumhur için istikrar. Türkiye milleti, seçimi kardeşlikten yana kullanacaktır.” dedi.

“MHP’Lİ KARDEŞLERİMİZLE CUMHUR İTTİFAKI OLARAK KOL KOLA GİRDİK”

Ferhatoğlu’ndan sonra sözü alan AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe: “MHP’li kardeşlerimizle Cumhur ittifakı olarak kol kola girdik. 31 Mart’ta Keşan’ı Cumhur ittifakı adayı Mustafa Helvacıoğlu’na kazandırmak için hep beraber bu gün buradayız. Keşan’ın her mahallesini her semtini kucaklayan hem meclis üyeleri hem cumhur ittifakı ile birlikte Keşan’dan 31 Mart’ta zaferle çıkacağız.” dedi.

“YETER ARTIK KABUĞUNDAN ÇIK, KEŞAN”

Akmeşe’den sonra konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay: “Öyle bir Keşan ki içinde siz varsanız güzel. Yeter artık kabuğundan çık Keşan. Bir karar ver bu gün, değişim hedefine gönül ver. Keşan AK Partinin nimetleri ile henüz tanışmadı. AK Parti ile tanışsın ki bizden sonra gelen nesil rahat etsin, çocuklarımıza bir şey bırakabilelim.” şeklinde konuştu.

“31 MART AKŞAMI KEŞAN KAZANACAK”

AK Parti Edirne Milletvekili ve MKYK üyesi Fatma Aksal, “Keşanlılar en iyi şekilde yaşamayı hak ediyorlar. Çöpten, çukurdan, çamurdan sıkıldık. Lafta Atatürkçülük, laiklik olmuyor. Bizde en az onlar kadar Atatürk, cumhuriyet aşığıyız, ama lafla olmuyor. Bu ülkeye hizmet etmek, çalışmakla oluyor. 31 Mart akşamı bizde Keşan’ı AK Partili belediyecilikle tanıştırıp önümüzdeki 5 yılda Keşan’ı çok farklı bir yer yapacağız. 31 Mart akşamı Keşan kazanacak. Keşan’ın daha 5 yıl kaybetmeye lüksü yok.” dedi.

Fatma Aksal’ın konuşmasının ardından Mustafa Helvacıoğlu’nun özgeçmiş videosu izlendi.

 “BU KEŞAN BİZE YAKIŞMIYOR”

“Projelerimizi, il genel ve belediye meclis üyelerimizi kısacası Keşan’ın geleceğini tanıtmaya hoş geldiniz, şeref verdiniz.” diyerek sözlerine başlayan Helvacıoğlu, konuşmasına şöyle devam etti: “Yerel kalkınmada Keşan modeli geliştirdik. Belediyecilik sadece büyüklerin konuştuğu çöp, çukur, çamur değil. İpsala 5 yılda yer altından da çıktı yer üstünü de yaptılar, belediyeciliğin farkı budur. Projelerimizi gerçekleştirmek için 4 yöntemimiz olacağını sizlerle paylaşmak istiyorum. Devlet projeleri, yap işlet devret modeli, ortaklık kültürü ve belediye projeleri. Projeleri nasıl yapacağımızı soruyorlar, müsaade edin 31 Mart’tan sonra nasıl yapacağımızı göstereyim. Yapmamışlar, bilmiyorlar ki nasıl yapılacağını. 1 Nisan’dan sonra Keşan’ı bir üst lige nasıl çıkaracağımı görecekler. Keşan’ı amatör lige düşürdüler, bu Keşan bize yakışmıyor. İşimiz gücümüz, gecemiz gündüzümüz hizmet olacak.”

Helvacıoğlu’nun konuşmasının ardından Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’a Milletvekili Fatma Aksal, il ve ilçe başkanları eşliğinde yaşam boyu onur ödülü verildi. Bursa Keşanlılar Derneği adına Fatma Aksal’a Bursa Spor forması hediye edildi. Hediyelerin verilmesinin ardından Helvacıoğlu projelerini tanıttı, proje tanıtımından sonra il genel ve belediye meclis üyesi adayları tanıtılarak program sona erdi.