MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Keşan İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği "İktidara Yürüyüş Yemeği" geçen Cuma akşamı gerçekleştirildi.

Köşk Düğün Salonu'nda saat 19.00 sıralarında başlayan yemeğe, MHP Edirne İl Başkanı Gürsel Şimşek, İl Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Keşan İlçe Başkanı Doğuş Şimşek, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Keşan İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Karameşe ve üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Duman ve teşkilatı, MHP Keşan Belediye Başkan Adayı Yaşar Aras, Belediye ve İl Genel Meclisi adayları partililer ve çok sayıda davetli katıldı.




ŞİMŞEK: PARTİMİZE GÖNÜL VERMİŞ HERKESE BÜYÜK SORUMLULUK DÜŞMEKTEDİR

MHP Keşan İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Karameşe’nin sunumunu yaptığı yemek, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Gece’de ilk konuşmayı MHP Keşan İlçe Başkanı Doğuş Şimşek yaptı.  Konuşmasına davetlilere “Hoş geldiniz” diyerek başlayan Şimşek, şunları söyledi: “Bugün buraya İktidara Yürüyüş hareketimizi başlatmak için toplandık. Bu anlamda burada bulunan ve partimize gönül vermiş herkese büyük görev ve sorumluluk düşmektedir.

BAYRAKLARIMIZI BALKONLARIMIZA CAMLARIMIZA İŞYERLERİMİZE ASALIM

Burada bulunan bayanlarımıza, kapıdan içeri girerken birer çanta hediye ettik. O çantaların içinde kendilerine emanetimiz olan partimizin bayrakları var. Yarın evlerimize ve işyerlerimize gittiğimizde, o bayrakları evlerimizin balkonlarına, camlarına ve iş yerlerine asalım. Keşan’ı şöyle bir festival alanına çevirelim. 19 Mart günü başlayacak mahalle programlarımıza hepinizi, tüm Türk milliyetçilerini, tüm vatan, bayrak ve Keşan sevdalılarını davet ediyoruz. Hepinizi, mehter takımımızla beraber, mahalle ziyaretlerinde yürümeye şimdiden davet ediyorum.” dedi.     

MHP Keşan Belediye Başkan Adayı Yaşar Aras da konuşmasına bu gecenin Keşan için bir milat olduğunu ifade ederek başladı. “Keşan’da belediyecilik hizmetinin nasıl yapılması gerektiğinin başlangıç noktasındayız” diyen Aras, sözlerine şöyle devam etti:


ARAS: BU SEFER HEM SANDIKTA HEM SAYIMDA KAZANACAĞIZ

 “Sloganımız bildiğiniz üzere . Özellikle Keşan’ımıza çok uymaktadır. 12 senedir iktidar olan partinin bildiğiniz gibi yolsuzluklara bulaşmış olmasından dolayı artık çekilmesi gerek. Millet evlatlarını biribirine kırdırmaması gerek. Keşan için artık yeter. 35 senedir aynı partinin belediye başkan adayları yerelde iktidar. Şimdiki belediye başkanımız 3. döneme adaylığını koydu. 2 defa belediye başkanlığı yapmış olan Mehmet Özcan’ın miadı dolmuştur. Kenara çekilmesi gerekmektedir ve bunu kendisi de biliyor. Yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili adayıdır. Verilecek olan oylar 5 senelik belediye başkanına değil. Bu bir yanıltmacadır. Belediye başkanı olmam halinde gerçek belediyecilik nedir bunu öğreneceksiniz. Belediyemiz şeffaf olacaktır. Doğru, dürüst ve gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. 99 seçimlerinde sandıkta kazanmış bir MHP sayımda kaybetti. Bu sefer hem sandıktayız hem de sayımdayız.”


SARIKEÇE: MHP 30 MART’TAN SONRA HAK ETTİĞİ YERE GELECEKTİR                                                                                                                                                     

Yaşar Aras’ın ardından MHP Belediye Meclisi adayları adına Zafer Sarıkeçe, söz aldı. Sözlerine, MHP’lilerin vatan için kefensiz yatan 100 binlerin gerçek evladı olduğunu kaydederek başlayan Sarıkeçe, “Hiçbir zaman hikayeler ile yollara çıkmadık. Ceplerimizi değil vatanımızı düşündük. 30 Mart’tan sonra MHP ülkemizde hak ettiği yere gelecek. Bu tüm kalbiniz ile inanın. İtibarını kaybetmiş bir belediyemiz var. Zorbalıkla park ve bahçelerin alındığı bir yer haline gelmiş olan belediyemizi ilk icraatımız ile onurlu bir kurum haline döndürmek olacak. Yardıma muhtaç olan insanlarımıza ihtiyaçlarını evlerine götüreceğiz. Sözde eğlence mekanları adı altında şehrimizde istemediğimiz görüntüleri ortaya çıkaran ve aileleri yıkan mekanları MHP olarak korkulu rüyası olacağız. Gençlerimizi uyuşturucu tuzağından uzak tutup, yetenekleri ön plana çıkarak çalışmalar yapacağız.” şeklinde konuştu. 

                                                                 

YILMAZ: MİLLETİN EFENDİSİ ÇİFTÇİ BU İKTİDAR DÖNEMİNDE BİTME NOKTASINA GELMİŞTİR

Keşan İl Genel Meclisi adayları adına konuşan Gökhan Yılmaz da İktidara Yürüyüş Yemeği’ne katılanlara “Hoş geldiniz” diyerek, şöyle konuştu: “MHP’nin tek başına iktidarının müjdesi olacak yerel seçimler öncesinde bir meşale de Keşan’dan yakılması amacıyla huzurunuzda bulunuyoruz. MHP’nin bugünlere gelmesinde emekleri olan büyüklerime teşekkür ediyorum. MHP’nin bir adı da inançtır. Devletimizin ve milletimizin düştüğü zor zamanlarda sağduyunun ve adaletin temsilcisi olan MHP’nin diğer bir adı da güvendir. Yarınlarımızın ve geleceğimizin teminatı olan yılmaz bir kale gibi ayakta duran MHP’nin bir diğer adı da ümittir. 45 yıllık siyasal yaşamı, 5 bin yıllık devlet geleneğinin, şanlı Türk tarihinin bugünkü temsilcisi olan MHP’nin diğer adı Türk milletidir, Türkiye Cumhuriyeti’dir. Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Gençliğe Hitabesi’nde vazifemizi olarak adlandırmıştır. 12 yıllık iktidar süresince yaşananları göz önünde bulundurduğumuzda milletimizin ve devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün bir kez daha haklı olduğunu görmekteyiz. Milletin efendisi <Çiftçi> bu iktidar döneminde bitirilme noktasına getirilmiş, kaderine terk edilerek yok olmaya bırakılmıştır. AKP iktidarı devletimizi yok olmanın eşiğine adım adım getirmektedir. MHP olarak artık AKP iktidarına diyoruz. Gün deme günüdür. Ne mutlu Türk’üm diyene!”  

                                                                                                                                 

İL BAŞKANI ŞİMŞEK: ÖNÜMÜZDEKİ 15 GÜNÜ İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ

Gecenin son konuşmasını MHP Edirne İl Başkanı Gürsel Şimşek yaptı. 30 Mart 2014 tarihinde çok önemli bir seçim yapılacağına dikkat çeken Şimşek, şunları söyledi: “Türkiye Cumhuriyeti devletinin 90 yıllık dönemi boyunca en önemli seçimi olacaktır. Bu seçim sonucunda AKP iktidarı aynı halk çoğunluğunu alır ve devam ederse denecek. Soygunun bitmesini istiyorsak AKP’ye ders verilmeli ve iktidardan aşağıya indirilecek oy düzeyine çekilmelidir. Hepimiz bunun bilincine vararak önümüzdeki 15 günü çok iyi değerlendirmeliyiz.

İKTİDARDAN KURTULMA TARİHİ 30 MART’TIR

MHP tüm ülkede olduğu gibi Edirne’de de seçimlere çok kararlı bir şekilde hazırlanmıştır. Her seçim bölgesinde son derece etkilidir. Edirne’de tüm ilçe ve beldelerde Allah’ın izniyle, milletin yardımıyla belediye başkanlıklarını alacağız. İktidardan kurtulma tarihi 30 Mart’tır. MHP’nin en büyük kazanımı bayanlarımızın bu seçime ağırlığını koymasıdır. Kadınlarımız gece gündüz çalışmakta. MHP üretken belediyecilik anlayışıyla tüm ülkede seçim kampanyalarını yürütüyor. Bu anlayışın başında da vatan sevgisi geliyor. Vatan sevgisi hizmetin en büyük motor gücüdür. Yerelde de bu vatan sevgisiyle yönetimler oluşturulmaktadır. Üretken belediyeciliğin 9 temel ilkesinin başında adaylarımızda aranan özellikler; milliyetçilik, adalet, dürüstlük, çağdaşlık, çalışkanlık, kalkınmacılık, katılımcılık, rekabetçilik, şeffaflıktır. Bunların hepsi de Yaşar Aras’ta vardır. Ben Yaşar Aras’ı bu davaya hizmet verenlere emanet ediyorum. Siz de Keşan’ı Aras’a emanet edin ve bu coşkuyu Keşan sokaklarında hissedelim.” diye konuştu.  

ANDIMIZ, AYAKTA VE HEP BİRLİKTE SÖYLENDİ

Şimşek’in konuşmasının ardından mikrofona çağırılan MHP Edirne eski İl Başkanı M. Tolga Akalın’ın kızı Aybalam Akalın’ın okuduğu “Andımız” davetlilerin ayakta ve gür sesle seslendirildi. Ardından 10. Yıl Marşı’nın seslendirildiği yemek, canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar devam etti.