SONGÜL KONAR

13 Nisan 2019 cumartesi günü İYİ Parti İlçe Binasında düzenlenen törene İYİ Parti İlçe Başkanı Zafer Sarıkeçe, Millet İttifakı İYİ Parti Belediye Meclis Üyeleri Zafer Topçu, Hakan Gürel, Coşkun Lofçalı, Doğuş Şimşek, Hülya Yılmaz ve partililer katıldı.  

Toplantıda ilk sözü İYİ Parti İlçe Başkanı Zafer Sarıkeçe aldı.

“MİLLET İTTİFAKI OLARAK 15 MECLİS ÜYESİ İLE ÖNEMLİ GÖREVLERİMİZ VAR”

Millet İttifakı ruhuna uygun hareket ederek 31 Mart seçimlerini alınlarının akıyla atlattıklarını ifade eden Sarıkeçe, “Sandıktan çıkan sonuçlara halkımızın, milletimizin verdiği kararlara saygı duyarak, şehrimize hayırlı olsun diyoruz. Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu’nu ve makamını kutluyorum, Keşan’a faydalı işler yapacaklarına eminiz. Millet İttifakı olarak şehrimizin alacağı her olumlu, düzgün kararların sonuna kadar yanında olup, destekleyeceğiz. Halkımızın verdiği teveccüh sorumluluğumuzu iki katı kadar arttırdığını düşünüyorum. Millet İttifakı olarak 15 meclis üyesi ile önemli görevlerimiz var. Sorumluluğumuzun farkındayız, gerekenin yapılması için gerek meclis üyesi arkadaşlarımız gerek bizler bu konunun bilinci içerisindeyiz. Bu kadar kısa sürede arkadaşlarımızın Keşan’ın meclisinde, belediyesinde yer alması, benim için çok önemli. İpsala Belediye Başkanımız Abdullah Naci Ünsal, Millet İttifakı ile İYİ Parti’den Belediye Başkanı seçildi, inşallah çok güzel hizmetleri olacak. İYİ Parti Türkiye’ye ismi gibi iyilikler katacak. İnşallah bunu önümüzde genel seçimlerde herkes görecek. Burada da millet ittifakının ruhuna uygun, birlikteliğimizi pekiştirecek güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz.” dedi.

Sarıkeçe’den sonra Keşan Belediyesi Meclis Üyeleri de, “Güzel bir seçim süreciydi. Bundan sonraki süreçte arkadaşlarımız ile beraber mecliste Mustafa Başkan’a yardımcı olmaya çalışacağız. Keşan için gerekli ne varsa bizlerde beraber olacağız.” ifadelerini kullandılar.

“UZUN ZAMANDIR ŞİRAZESİNDEN ÇIKAN BİR KEŞAN VARDI”

Meclisin alacağı kararlarda oylamalarda çoğunlukta olan Millet İttifakının kilit gibi olacağı, söylentilerine cevap veren Sarıkeçe ve meclis üyeleri, “Vatandaşın menfaatine olan bütün kararlarda Başkanın arkasındayız. Tabii aksi durumlarda kararların karşısında da olacağız. Bu şehirde yaşayan herkes rahat olsun, derdimiz hiçbir zaman muziplik çıkarmak veya oyun bozucu olmak değil, tam tersine herkes görecek Keşan’ın menfaatine olan bütün kararlarda seve seve belediye başkanının yanında olacağız. Keşan’ın çıkarları bizim için kırmızıçizgi. Şehrimizin bir an önce toparlanıp, hak ettiği yere gelmesi lazım. Uzun zamandır şirazesinden çıkan bir Keşan vardı. Bu sadece belediye anlamında değil, artık şehrin erkânı, şehrin siyasileri bir araya gelme zamanı. Keşan’ın sarılıp sarmalanmaya çok ihtiyacı var. Sivri dilleri bir kenara atıp, seçim sürecini aşıp Keşan için hep birlikte olma zamanı diye düşünüyoruz. Belediyemizin öncelikli yapması gereken projeler olduğunu düşünüyoruz. Yollar ve kaldırımların bir an önce onarılması lazım, sahillerde çarpıklaşmanın giderilmesi gerek, pazarcı esnafımızın olumsuz havalarda yaşadığı sorunların giderilmeli, Keşan’da yaşayan vatandaşlar için meydan projeleri var, bunlar ilk olarak başlatılırsa hemen destekleyeceğiz.” şeklinde konuştular.

Sarıkeçe aynı zamanda, geçtiğimiz günlerde yaşanan Süzgünler ailesinin yaşadığı yangın felaketine üzüldüklerini belirterek, aile bireylerine, çalışanlarına ve Keşan’a geçmiş olmasını diledi.

İYİ PARTİ’ de rozet töreni  “Sarıkeçe: İYİ Parti Türkiye’ye ismi gibi iyilikler katacak”İYİ PARTİ’ de rozet töreni  “Sarıkeçe: İYİ Parti Türkiye’ye ismi gibi iyilikler katacak”İYİ PARTİ’ de rozet töreni  “Sarıkeçe: İYİ Parti Türkiye’ye ismi gibi iyilikler katacak”İYİ PARTİ’ de rozet töreni  “Sarıkeçe: İYİ Parti Türkiye’ye ismi gibi iyilikler katacak”