HABER MERKEZİ

İYİ Parti Edirne il yönetiminin tamamlanması ile kurucu üyeler ve aileleri ile tanışma toplantısı yapıldı. Türkiye genelinde hızlı bir örgütlenme sağlayan İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı Teşkilatını geçtiğimiz hafta tamamladı. Teşkilatlanmanın tamamlanması ile farklı çevrelerden oluşan kurucu parti üyeleri Acar Tesislerinde 24 Aralık 2017 Pazar günü bir araya geldi. Aileleri ile birlikte katılan il yöneticilerine İYİ Parti GİK (Genel İdare Kurulu) Üyesi Mehmet Tolga Akalın, İYİ Parti Edirne İl Başkanı Mete Türkay,  Edirne Merkez İlçe Başkanı Zafer Kaya, Keşan İlçe Başkanı Özge Kuru Tutal, Uzunköprü İlçe Başkanı Burhan Başeğmez, Enez İlçe Başkanı Tuncay Taşkın,  Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş, İpsala İlçe Başkanı Abdullah Ünsal, Lalapaşa İlçe Başkanı Ahmet Çıgırdaşman katıldı.

BİZLER ÇOK BAŞARILI OLACAĞIZ

İYİ Parti GİK Üyesi Mehmet Tolga Akalın, Edirne'deki İYİ Parti'nin kuruluş aşamasının tamamlanmasından memnun olduğunu belirterek, “Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçiyor. Sizler bu süreçte çok önemli bir cesaret göstererek elinizi taşın altına koydunuz. Bizler çok başarılı olacağız. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.  

İL BAŞKANLIĞI BİNAMIZ VE İLÇE BİNALARIMIZ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

İYİ Parti Edirne il Başkanı Mete Türkay ise yaptığı konuşmada büyük bir aile olduklarını belirterek, “Bugün sizlerle olmak benim için onur ve gurur verici. Hepimizin Türkiye'nin geçtiği bu süreçte aldığımız görevin ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Hepimiz fedakarlık yapmaya hazırız. Kimsenin gömleğini çıkarmasını istemedik ve bu durum kabul gördü. Önümüzdeki günlerde bütün kurucu üyelerin tanıtılacağı bir toplantı yapacağız. İl Başkanlığı binamız ve ilçe binalarımız ile ilgili çalışmalara başladık. En kısa sürede faaliyete alacağız. Üyeliklerle ilgili çalışmalar binalarımızın faaliyete geçmesi ile başlayacaktır.” şeklinde konuştu.