AYŞİN SEÇİL GEZER

İYİ Parti Genel Başkanlığı Mahalli İdareler ve Gençlik Kolları’nın başlattığı “Anlat Hemşerim, Dertleşelim” projesi kapsamında Türkiye turuna çıkan parti otobüsünün Fethiye, Muğla, Denizli, Aydın, Manisa, Çanakkale’den sonraki durağı Keşan oldu. 

Etkinliğe İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, İYİ Parti Keşan İlçe Başkanı Özge Kuru Tutal, yöneticiler ve partililer katıldı.

Etkinlik kapsamında, İYİ Parti yöneticileri, Keşan Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarla buluştu, sorunlar dile getirildi. 

OTOBÜSÜMÜZ TÜM TÜRKİYE’Yİ KONUŞACAK

Cumhuriyet Meydanı’nda ‘Anlat Hemşehrim, Dertleşelim’ etkinliğinin açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Keşan İlçe Başkanı Özge Kuru Tutal, şunları söyledi: “Anlat Hemşerim, Dertleşelim’ projesi kapsamında otobüsümüz tüm Türkiye’yi konuşacak. İktidarın herkesi susturduğu dönemde, vatandaşımızı tüm dertlerini anlatması için buraya davet ettik. Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz’a da çok teşekkür ediyorum. Bugün bizden çok halkımız konuşsun.”

İYİ PARTİ DİNLİYOR

Özge Kuru Tutal’dan sonra İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz konuştu. Uz, şunları söyledi: ““İYİ Parti 25 Ekim 2017’de kurulmuş ve Türkiye’nin umudu haline gelmiştir. Bütün etkinlikleriyle fark yaratan ve insanımızın gönlünde yer edinen İYİ Parti, büyük bir projeye daha imza atıyor. Biliyorsunuz ulusal medyanın önemli bir kısmı, gerçek halkın sesine kulak vermiyor. Gerçek sorunlar paylaşılmıyor. Sözü olanı, derdi olanı konuşturmayan siyaset anlayışına inat, sessizlerin sesi, sözü olanların dili olmak için ortaya çıkan bu proje, cesur insanlar hareketidir. İYİ Parti olarak; eşitlikçi, paylaşımcı, girişimci, adaletli, hoşgörülü ve konuşan bir Türkiye yaratmak, öncelikli hedefimiz ve görevimizdir. Milletimizin kendisiyle görüşmek, konuşmak ve dertleşmek için “İYİ Parti Dinliyor; Anlat Hemşerim, Dertleşelim” projesiyle önemli bir çalışma başlatmıştır. İş dünyasının, tarım sektörünün, sanayi sektörünün, turizm sektörünün, eğitim ve konaklama sektörünün, pazarlama, ulaşım, çevre gibi hemen bütün sektörlerin, insanımızın dertlerine ortak olmak, sorunlarına çözüm üretmek, politikalar geliştirmek için ilçemize gelen otobüse bütün halkımızı konuk olmaya çağırıyoruz. Biz İYİ Partiyiz ve İYİ insanlarız. Keşan’a ve Türkiye’ye İYİ geleceğimizi ve iyilikler getireceğimize inanıyoruz. İnsanımızın buna inanmanızı istiyoruz.”

Etkinlik kapsamında lokma ikramı da yapıldı.

Otobüs, 81 ili dolaşacak ve vatandaşın sorun ve dertleri yerinde dinlenip, not alınacak. Sorunlar raporlar halinde Mahalli İdareler Başkanlığı’na sunulacak. 

İYİ Parti otobüsü Keşan’daydı