Milliyetçi Hareket Partisi Edirne 1. sıra Milletvekili Adayı Gürsel Şimşek, geçtiğimiz Cumartesi günü, Demirciler Caddesi üzerinde kurulan tanıtım standının açılışında, AK Parti Hükümeti’ni eleştirerek, MHP’nin Edirne’de istihdam ve tarım üzerine ciddi projelerinin olduğunu söyledi. 

4 AYDIR ÇOK CİDDİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ

Gürsel Şimşek’in Demirciler Caddesi üzerinde kurduğu standının açılışına; Şimşek ve eşi Hatice Şimşek’in yanı sıra, MHP Keşan İlçe Başkanı Erkan Gege ile Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Keşan Kadın Kolu yönetimi ve partililer katıldı. Stant açılışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gürsel Şimşek, Türkiye’nin 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlere hızla ilerlediğini dile getirerek, başta kendisi olmak üzere MHP’nin tüm milletvekili adayları olarak tüm teşkilatlar ile Edirne’nin tamamında 4 aydır çok ciddi seçim kampanyası yürüttüklerini kaydetti.

İFLAS ETME NOKTASINA GELDİK

Kendisinin, özellikle Edirne’nin çok önemli ilçeleri olan Keşan ve Uzunköprü’deki seçim çalışmalarına Mayıs ayında daha ağırlık vereceğini ifade eden Şimşek,  sözlerini şöyle sürdürdü: “Burada, çalışma programımın ilk ayağını hem stant açarak, hem de esnaf ziyareti ile başlatmış bulunuyorum. Ayrıca vatandaşlar ile de bir araya gelerek destek istiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesi 3 Mayıs 2015 tarihinde Sayın Genel Başkanımız tarafından açıklanacak. Bilindiği gibi Türkiye’nin çok önemli sorunları var. Türkiye’nin iyi yönetilmediği bir gerçek. Ne yazık ki ekonomik olarak iflasa sürüklenmiş ve 3 ay öncesine kadar düşük kur, yüksek faiz politikasıyla borçlandırılan millet, iflasın eşiğindedir. Aynı zamanda ay sonunu getiremeyen tüm sosyal kesimlerin Türkiye içerisinde yaşam sıkıntısı çektiği, yoksulluk sayısının 27 milyona ulaştığı, 5 milyon gencin işsiz olarak dolaştığı bir ülkede Edirne de bu acı paydan alıyor. Tarım bölgesi olarak bilinen Edirne, ne yazık ki tarımın iflas etmesi noktasına geldi. Edirne’de tarım olmayınca insanların yüzü gülmüyor. Çünkü tarımdan, üretimden, topraktan çıkmayan bir katma değer ve gelir, ticarete dönmüyor. Dolayısıyla, hem Türkiye’yi yeniden iyi yönetebilmek, hem de Edirne’nin sorunlarına sıkı bir şekilde sahip çıkacak, ciddi, tutarlı, işini seven, yukarıdaki makama ve nüfusa sadece milleti adına sahip olmak için mücadele edecek insanlara ihtiyaç var. Biz de bunun için varız. Allah nasip ederse şahsımız ve çevremize hiçbir menfaat düşünmeden, öncelikle millet ve bölge insanımız adına mücadele için halkımızdan destek istiyoruz. Bu desteği özellikle bölgenin adamı olarak Keşan’dan bulacağıma inanıyorum. Çünkü geçmiş yıllarda, burada yaşayan insanlarımız, kaynakların buraya aktarılması noktasında milletvekili adaylarının ağırlıklı olarak buradan çıkmasını isterler. Bu anlamda Keşan’ın 1. sıra aday şahsımdır diyebilirim. Bu nedenle Keşan’ın, adayına sahip çıkmasını gönülden istiyorum.”

Gürel Şimşek, eşi Hatice Şimşek ve beraberindeki Erkan Gege ile Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer, gün boyu pazaryerini ve çarşıyı gezerek esnafı ve vatandaşları ziyaret etti, hatır sordu ve 7 Haziran Pazar günü için destek istedi.