MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Keşan İlçe Başkanlığı’ndan dün yapılan açıklamada bu akşam Keşan Belediyesi Atatürk Kaplı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Birlik Gecesi’ne tüm Keşan halkı bir kez daha davet edildi.

Konuyla ilgili olarak dün saat 14.30 sıralarında MHP Keşan Seçim Bürosu’nda açıklamada bulunan MHP Keşan İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Tınmaz ve Belde ve Teşkilatlardan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Göksel Tokmak, şunları söyledi:

SANATÇILAR ATİLLA YILMAZ, EMİNE ÇAM KATILACAK

“29 Mayıs Cuma günü (bugün) Keşan Kapalı Spor Salonu’nda saat 20.00’de başlayacak olan Birlik Gece’mizde siz değerli Keşan halkımızı görmekten ve ağırlamaktan onur duyacağız. Bu gecede biraz moral depolamak ve içinde bulunduğumuz buhranlı günlerden uzaklaşmak adına değerli sanatçılarımız Atilla Yılmaz ile Emine Çam, sizlerle birlikte olacaklar ayrıca gecemiz sürprizlerle devam edecek.

GELİN CANLAR BİR OLALIM

Gün gölgemizi göstermek değil,  sesimizi yükseltme vaktidir. Hangi siyasi partiden olursa olsun ay yıldızlı bayrağın altında yaşamaktan gurur duyan, birlik, beraberlik ve kardeşlikten yana olan, toprak bütünlüğümüzü savunan, millet ve devlet bekasını düşünen her vatandaşımız davetlidir. Gelin canlar bir olalım, iri olalım, diri olalım. Ne mutlu Türküm diyene.”

BAHÇELİ’NİN PAZARTESİ GÜNKÜ EDİRNE MİTİNGİNE ARABA KALDIRILACAK

Tınmaz ve Tokmak açıklamalarının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 1 Haziran 2015 Pazartesi günü Edirne’de düzenlenecek olan mitinge katılacağını da bildirerek, Keşan’dan Edirne’ye gitmek isteyen partililer ve vatandaşlar için Pazartesi günü sabah saat 09.00’da Atatürk Parkı önünden otobüs kaldırılacağını da kaydettiler