AYŞİN SEÇİL GEZER

Keşanlı aday Erkan Gege, 2. sırada kendisine yer buldu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin oluruyla açıklanan aday ve sıralama şu şekilde: 1. sıra Hakan Özkan, 2. sıra Erkan Gege, 3. sıra Asef Ulutürk ve 4. sıra Taner Albayrak

Konuyla ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Özkan ve Gege, partileri için ellerinden gelen çalışmayı yapacaklarını söyledi. 

EDİRNE BİRİNCİ SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI OLARAK KARŞINIZDAYIM

Hakan Özkan, “Genel Başkanımızın grup toplantısında erken seçim yapalım çağrısıyla başlayan süreç, 1 gün sonra Sayın Cumhurbaşkanı ile beraber yapmış oldukları görüşmede 24 Haziran 2018 tarihinde erken genel seçim yapılması kararı alındı. Süreç hızla devam etti ve Genel Başkanımız ile yaptığımız görüşme neticesinde biz de İl Başkanlığımızı bırakıp aday olma arzumuzu kendisine ilettik, Genel Başkanımız da uygun gördüler. Genel Başkanımızın takdiri ile Milliyetçi Hareket Partisi Edirne birinci sıra Milletvekili adayı olarak karşınızdayım. 7 arkadaşımız ile beraber bu sürece dahil olduk. 26 Nisan’da başlayan adaylık süreci, 3 Mayıs’ta sona erdi. Aday adaylık başvurusu yapan 7 arkadaşımızın içerisinden 4 arkadaşımız listede yer aldı. Birinci sırada ben adayım, ikinci sırada eski İlçe Başkanımız Erkan Gege aday, üçüncü sırada da 1. Murat Devlet Hastanesinden bir plastik cerrah arkadaşımız Asef Ulutürk, dördüncü sırada da eski Ülkü Ocakları Başkanı İşadamı Taner Albayrak arkadaşımız listemizde yer aldı.” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI TÜRKİYE’YE BÜYÜK HİZMETLER VERECEK DİYE DÜŞÜNÜYORUZ

Özkan, sözlerini şöyle tamamladı: “29 yıldır Edirne’de Milliyetçi Hareket Partisi kurulduğu günden beri teşkilatın içerisinde her türlü görevi yapmış birisi olarak müracaatımızı yaptık. 29 yılın neticesinde Milletvekili olarak hizmet etme arzumuzu ortaya koyduk. Önümüzdeki dönem, siyasette Edirne’mize verdiğimiz hizmeti, Milletvekili olarak verme arzusu var. Önümüzdeki dönem Türkiye’miz Cumhur İttifakı ile bir seçime gidiyoruz. Türkiye’yi de Cumhur İttifakının yöneteceğini düşünüyoruz. Bu noktada da Milliyetçi Hareket Partisi’nin Edirne’de bu ittifaka bir güç vereceğini, katkı vereceğini düşünüyoruz. Türkiye Ortadoğu’da ve coğrafyamızda sıkıntılı bir sürecin içerisine itilmek isteniyor, bu noktada milli birlik ve beraberliğimizi, milli şuurumuzu muhafaza ederek mücadele etmemiz gerektiği noktasında Milliyetçi Hareket Partisi bir duruş sergiledi ve Cumhur İttifakından yana karar aldı. Cumhur İttifakı önümüzdeki dönem Türkiye’ye büyük hizmetler verecek diye düşünüyoruz. Edirne’den de buna ne kadar katkı sunarız diye mücadelemiz devam ediyor.”

2. SIRA ADAYI OLARAK LİSTEDE YERİMİZİ ALDIK

Erkan Gege ise bölgenin sorunlarına hakim olduklarına dikkat çekti.

1 Mayıs 2018 tarihinde aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirten Gege, “Genel merkezin değerlendirmesi neticesinde 2. sıra adayı olarak listede yerimizi aldık. Öncelikle hayırlı olsun. Kazananın Türkiye olmasını diliyorum. Karar defterinde bile imzamız olmasına sevinen insanlar olarak listede olmamız bizim için büyük bir onur. Neticede çalışmalarımız bugünden sonra daha da hızlanacak. 24 Haziran’dan sonra yerel seçimler olacak. Bu yüzden partimizi bir adım öne çıkarıp 1 veya 2 vekili Ankara’ya göndermek akabinde de yerel seçimlerde iyi bir hava yakalamak için çalışmalarımızı yapacağız. Hayırlısı olsun.” dedi.

VATANA HİÇBİR YANLIŞIMIZIN OLMAYACAĞI SÖZÜNÜ VERİYORUM

Bölgedeki sorunları bildiğini ifade eden Erkan Gege, sözlerini şu şekilde tamamladı:“Edirne bölgesinin kültürünü biliyoruz. Eksiklikleri hakimiz. Tüm sorunlara vakıf olmamız nedeniyle bu yola çıktık. Neticesinde bize 2. sıra takdir edildi. Nasip olursa bu sorunları yeniden gündeme getireceğiz. Olmazsa bölgemizde 1. sıra adayımızı Ankara’ya gönderirsek bölgenin sorunlarını kendisine ileterek ya da 2 vekille bölge sorunlarını takip edeceğiz. Vatandaşın teveccühü Allah’ın takdiriyle iyi bir netice alacağımıza inanıyorum. Vatandaştan bizlere güvenmelerini, bu vatana hiçbir yanlışımızın olmayacağı sözünü veriyorum.”