SONGÜL KONAR

İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar ve İYİ Parti Kurucu ve GİK üyesi Mehmet Tolga Akalın, İYİ Parti Genel İdare Kurulu’na seçildi.

Orhan Çakırlar, Genel İdare Kuruluna seçildiğini ve kendisini listenin başında gösterdiği için İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve parti üst delegelerine teşekkür etti.

“NE GÖREV VERİRLERSE VERSİNLER BAŞARIYLA YERİNE GETİRECEĞİM”

Edirne’nin, iki Genel İdare Kurulu olduğu için şanslı olduğunu vurgulayan Çakırlar, şunları söyledi:“Sayın Genel Başkanımız, İkinci Olağan Genel Kurulunda beni liste başında gösterdi. Üst kurul delegelerimizin oylarıyla ilk 10’da 900 küsür oy alarak Genel İdare Kuruluna seçildim. Bundan sonraki aşamada Genel İdare Kurulunda görev dağılımları yapılacak. Bana nasıl bir görev verecekler henüz bilmiyorum ama ne görev verirlerse versinler başarıyla yerine getireceğim. Partimizi ileriye götürmek için gayret sarf edeceğiz. Genel İdare Kurulu için oy kullanan tüm üst delegelere teşekkür ediyorum. Bana verdikleri bu görevi layıkıyla elimden geldiği sürece yerine getireceğim. Bir hafta içerisinde mazbatalarımızı alınca görev dağılımı da yapılır. Bu zamana kadar hem milletvekilliğini hem de TBMM İYİ Parti Grup Başkanlığını iyi bir şekilde sürdürdüğüm için bu göreve layık görülmüşüm. Edirne’den Mehmet Tolga Akalın Bey de kurula girdi. Edirne, iki Genel İdare Kurulu olduğu için bu konuda çok şanslı. Vatandaşımızı daha iyi dinleyip, daha güzel hizmet etmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. İktidara yürüyen yolda yapacağımız çalışmalarla teveccühlerine layık olmaya çalışacağım. Allah utandırmasın.”