Sonay CAN


Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, 14 Haziran 2014 Cumartesi günü yapılan olağanüstü genel kurulda göreve gelen CHP Keşan İlçe Yönetim Kurulu’nu dün ziyaret etti.

CHP Keşan İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen ve saat 18.00’de başlayan ziyarette, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Gümülcineli, Keşan İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını bugün (dün) aldıklarını belirtti.

ÖZCAN: BİRLİKTE VE DAHA GÜÇLÜ OLARAK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Ziyaret sırasında ilk olarak söz alan Mehmet Özcan, yeni yönetimin büyük bir görev üstlendiğini belirterek, şunları söyledi: “Yapılan genel kurulda, tek listeyle gidilen seçimde Erdoğan Gümülcineli başkanlığında yönetim kurulu seçildi. Partimize hayırlı olsun. Hep birlikte yönetimle, birlikte ve daha güçlü olarak yolumuza devam edeceğiz. Yönetim kurulunu tekrar kutluyorum. Büyük bir görev üstlendiler. Bundan sonra partimiz daha güçlü olacaktır. Elele ve omuz omuza verip, buradaki başarımızı daha da sürdürmek amacındayız.”

Gelecek dönemde, Keşan Belediye Başkanı olarak yeni yönetimden beklentilerini de ifade eden Özcan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz zaten kısa bir dönem dışında ilişkilerimizi iyi tuttuk. Partimin benden bekledikleri var, benim onlardan beklentilerim var. Önemli olan beraber olmak. Buradaki yönetim genel merkezi temsil eder. Genel merkez de partinin siyasetini ortaya koyar. Bizler de bu siyasete uygun icraat yaparız. Ola ki partinin felsefesine aykırı bir faaliyetimiz olursa da genel merkez adına bizi uyaracak tek yetkili organ ise ilçe yönetimidir. Kısaca, beklentimiz işbirliğidir.”

GÜMÜLCİNELİ: KARŞILIKLI SEVGİ-SAYGI ÇERÇEVESİNDE GÜZEL ŞEYLER YAPACAĞIZ

Daha sonra söz alan Gümülcineli de konuşmasında, mazbatayı saat 11.30 sıralarında aldığının altını çizerek, ilk ziyaretin Mehmet Özcan’dan gelmesine teşekkür etti. Erdoğan Gümülcineli şöyle dedi: “Bizim beklentimiz de bundan sonra partimizi hak ettiği noktaya ulaştırmak. Güç ve gönül birliği yaparak, bir yerlere taşımak istiyoruz. Belediyenin asli görevlerinin dışında, partimizin görevi belediye çalışmalarını izlemek ve yardımcı olmaktır. En iyi hizmeti getirmek için birlikte çalışmanın önemini biliyoruz. Karşılıklı sevgi saygı çerçevesinde güzel şeyler yapacağız.”

GÖREV BÖLÜMÜ DAHA SONRA YAPILACAK

Gümülcineli, dünkü toplantıda, görev bölümü yapmak için biraraya geldiklerini ancak Mehmet Özcan’ın ziyareti nedeniyle toplantının öne alındığını ve görev bölümünün önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi. Erdoğan Gümülcineli, “Bu akşam biraz dersimizi çalışacağız. Görev bölümü konusunda, hangi arkadaşımız, hangi görevi almak istiyorsa o doğrultuda hareket edeceğiz. Tarafçılık değil, gönülcülük esasıyla davranacağız.” dedi. Gümülcineli, CHP Keşan İlçe Yönetimi’ni en kısa sürede aktif çalışmaya sokacak bir cumhurbaşkanlığı seçiminin beklediğini de sözlerine ekledi.

ÖZCAN: KENDİMİZİ KONTROL ETMELİYİZ

Son kez söz alan Özcan, “Hedefimiz, bizden sonra geleceklere daha iyi bir miras bırakmak. Aldığımız mirası daha da iyileştirerek, gelecek nesillere iletmektir. Öncelikle kendimizi kontrol etmeliyiz.”  diyerek sözlerini sonlandırdı.