Görevden alınan Onur Gezer’in yerine, CHP Keşan Gençlik Kolları Başkanlığına Mustafa Uğur Şentürk’ün atandığı açıklandı.

Gezer’in görevden alınmasının ardından geçen cuma günü Keşan’a gelen CHP Gençlik Kolları Trakya Bölgesi Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sibel İmre Çoban, yeni gençlik kolları başkanı için parti yöneticilerinin görüşlerini almıştı. Çoban, ayrıca bu toplantıda, gençlik kolları başkanlığına aday olan Mustafa Uğur Şentürk, Turgay Balcı, Gamze Meriç ve Murat Ürek’le de görüşmüştü.

Yapılan görüşmelerin ardından CHP Keşan İlçe Başkanlığı’na dün gelen yazıda, Mustafa Uğur Şentürk’ün CHP Keşan Gençlik Kolları Başkanlığı’na atandığı bildirildi.

Şentürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; kendisine verilen bu onurlu görevi en iyi şekilde yerine getireceğini belirterek, kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür etti.
CHP Keşan Gençlik Kolları’nı daha faal bir hale getirmeyi hedeflediğini dile getiren Şentürk, en kısa sürede iyi bir yönetim oluşturulacağını da sözlerine ekledi.