SONGÜL KONAR

CHP Edirne İl Başkanlığı Binası’nda düzenlenen kongre, saat 10.00’da başladı.

Tek listeyle gidilen seçimlerde, CHP Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Sergen Kuru seçildi. Seçimlerde, CHP Keşan Gençlik Kolları Başkanı Emre Şevik de kurultay delegeliğine seçildi.

Yeni seçilen yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ahmetcan Aşık, Alaattin Bıçak, Almina Binici, Ali Cem Çetin, Tolga Çetin, Erhan Balgamış, Aylin Makas, Taha Savaşçı, Çağatay Tasmalı, Kaan Türüng, Recep Uslu, Çağdaş Uysal, Berkay Varel, Ayşenur Yirmibeşler.

Kurultay Delegeleri ise şu isimlerden oluştu: Sergen Kuru, Emre Şevik (Keşan), Ahmet Kıyı ve Armağan Küçün.

Öte yandan kurultay delegeliğine seçilen Şevik’in görüşlerini aldık. 

“GENÇLERE FIRSAT VERİLDİĞİNDE NELERİ BAŞARABİLECEKLERİNİ GÖSTERECEĞİMİZE İNANIYORUM”

Emre Şevik, açıklamasında şunlara yer verdi: “CHP Gençlik Kolları olarak, önümüzdeki seçimlerde partimizi iktidar yürüyüşünde en büyük katkıyı gençlerin verebileceğine inanıyorum. Yeni oluşacak gençlik kolları il- ilçe bazında yerel ve genel sorunlarına öncülük edip sahada yer alacaktır. Gençlere fırsat verildiğinde neleri başarabileceklerini göstereceğimize inanıyorum. Dev çınarımızın, genç filizleri olarak hiçbir görevden kaçınmadık. Partimizin politikalarını, 6 okumuzu, Atatürkçülüğü her ortamda savunduk ve anlattık. Gençler olarak güzel günler için mücadele edecek gücümüz, mutlu yarınlarımızı hazırlamak için inancımız tamdır ve hep var olacaktır. Bizim tüm ilçelerimizin gençlik örgütlerinde mücadele etmiş gençlerimizi, MYK’larda, vekilliklerde, başkanlıklarda, belediye meclislerinde ve il genel meclislerinde her zaman görmeyi umut ediyorum. Tüm genç arkadaşlarımız iktidarı yakın bir parti olarak, il kongremizi gerçekleştirdiğimizi unutmayalım. Muhalefet kanca atmış bir parti değil, iktidara demir atmış bir partidir. Gençlik Kolları Başkanlığımın 2. döneminde beni bu onurlu kurultay delegeliği görevine layık gören başta il başkanım Sergen Kuru olmak üzere tüm delegelerimize teşekkür ediyorum.”