AYŞİN SEÇİL GEZER

Eren, “Bugün MHP’den ayrılarak, Sayın Meral Akşener’in kurduğu İYİ Parti’de siyaset yapmaya karar verdim. 1969 yılından bugüne kadar 50 yıldır MHP’de siyaset yapan biriyim. 1970’li yıllarda Ülkü-Bir başkanlığı, Kamu Çalışanları Vakfı başkanlığı, emekli olduktan sonra MHP’de 2 dönem ilçe başkanlığı ve Edirne İl Yönetimi’nde de, 2 dönem görev aldım. Şuanda da, Keşan Belediye Meclisi üyesi olarak görev yapıyorum. Ama 20 yıldır arkasında yürüdüğüm MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin ülkücü ve milliyetçi hareketimizi hedefine ulaştıramayacağına inancım kalmadığı için 50 yıllık ocağımdan üzülerek, ayrılıyorum.” dedi.

İYİ PARTİ’DE YER ALMAYA KARAR VERDİM

Süleyman Eren, sözlerine şöyle devam etti: “AK Parti, CHP, MHP, Saadet Partisi olmak üzere bütün siyasi partilerin kuruluş ve varlığının amacı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına hizmet etmek ve varlığımızı devam ettirmek içindir. İYİ Parti’nin amacı da budur. Bu kutlu davaya hizmet etmek ve Keşan’daki insanlarımıza biraz olsun yararlı olabilmek için İYİ Parti’de yer almaya karar verdim.”

HİZMET YARIŞINDA BAŞARILAR DİLERİM

Eren sözlerini şöyle tamamladı: “MHP Keşan İlçe Teşkilatı Başkanı ve yöneticilerine, MHP’de siyasete devam eden ve MHP’den ayrılan ülküdaşlarıma başarılar diler, esenlikler dilerim. Bütün siyasi partinin yönetici ve taraftarlarına halkımıza yapılan hizmet yarışında başarılar dilerim. Yaradan utandırmasın.”

Bunlarla birlikte Keşan Belediye Meclisi’nde MHP’yi tek başına temsil eden Süleyman Eren, istifasıyla birlikte, meclisteki tek sandalyesini kaybetmiş oldu. Eren’in, İYİ Parti’ye geçmesiyle birlikte, Keşan Belediye Meclisi’nde temsil edilme hakkı kazanmış oldu.

Edirne ve ilçelerinde ilk defa İYİ Parti, bir belediye meclisinde temsil hakkı kazanmış oldu.

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ