Cumhuriyet Halk Partisi’nden Keşan’ın Yenimuhacir Beldesi Belediye Başkanlığına aday adayı olan İzzet Kadem, keyfilikten uzak ve hesap veren bir yönetim modelini yerleştirmek için aday adayı olduğunu açıkladı.

TREDAŞ Abone Servis Sorumluluğundan emekli olduktan sonra doğduğu beldenin belediye başkanlığına aday adayı olduğunu hatırlatan Kadem, Yenimuhacirlilere seslenerek şunları söyledi:

“Sevgili Yenimuhacirli dostlarım,

Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında beldemize hizmet edebilmek, hangi alanda olursa olsun, benim için övünç ve gururdur. Doğup büyüdüğüm yere CHP çatısı altında iyi bir hizmet verebileceğime inandığım için Yenimuhacir Halkının vereceği desteğe güvenerek aday adayı oldum. Yenimuhacir Halkının desteğini alarak hep birlikte katılımcı, şeffaf, keyfilikten uzak ve hesap veren bir yönetim modelini el ele gönül gönüle beldemize yerleştirerek aydınlık yarınlar için ülkemizin ve beldemizin önünü hep birlikte açacağımıza inanıyorum. Yurttaş memnuniyetini esas alan, keyfilikten uzak, tutarlı, kararlı ve dürüstlük ilkeleri çerçevesinde, verimli ve etkili bir yönetim anlayışını esas alacağız. Mahalle muhtarlarımızı, sivil toplum örgütlerimizin temsilcilerini, kooperatiflerimizin temsilcilerini belediye meclisimizin doğal üyesi kabul edecek, söz hakkı vereceğiz.

Beldemize ve siz değerli halkımıza daha iyi hizmet verebilmek, beldemizin ihtiyaçlarını sizlerle belirleyip el birliği ile bunları gerçekleştirmek, iyi için değil en iyi için sorunları bilen, çözümleri üreten bir kolektif yapıya yönelteceğiz. Şeffaf ve sosyal belediyecilik anlayışını ön plana çıkarmak için 2014 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi' den Yenimuhacir Beldesi Belediye Başkanlığı aday adayıyım.

Tüm Yenimuhacir Halkına saygılarımı ve şükranlarımı sunarım.”