<span style="font-family: Helvetica, sans-serif; font-size: 10pt;">Hangi şartlarda üretilip satışa sunulduğu belli olmadığından vatandaşlar için ciddi sağlık sorunları üretilebileceği ileri sürülen ve bu nedenle satışının engellenmesi istenen köy ekmeği, yapılan tüm açıklamalara rağmen Cumartesi pazarındaki tezgahlarda yerini almaya devam ediyor.</span> <p class="MsoNormal" style="margin-bottom: 0.0001pt;"><span style="font-size:10.0pt;font-family:"Helvetica","sans-serif"; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"">Pazarcı tezgahlarına, domates, biber ya da herhangi bir meyve gibi dizilen köy ekmekleri alıcısını beklerken, önünden geçen zabıtaların ve diğer hiçbir yetkilinin nedense dikkatini çekmiyor.<o:p></o:p></span></p> <p class="MsoNormal" style="margin-bottom: 0.0001pt;"><b><span style="font-size:10.0pt; font-family:"Helvetica","sans-serif";mso-bidi-font-family:"Times New Roman"">BAYGÜL, KONUYA DİKKAT ÇEKMİŞTİ<o:p></o:p></span></b></p> <p class="MsoNormal" style="margin-bottom: 0.0001pt;"><span style="font-size:10.0pt;font-family:"Helvetica","sans-serif"; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"">Konuyla ilgili geçen hafta içinde bir açıklama yapan Keşan Fırıncılar Derneği Başkanı <b>Necmettin Baygül</b>, hangi sıhhi şartlarda üretildiği belli olmayan köy ekmeklerinin vatandaşlar için ciddi sağlık sorunlarına neden olabileceğini ileri sürmüştü. <b>Baygül</b>, açıklamasında ayrıca satma amacıyla yapılan ekmek üretimin bir ticari faaliyet kapsamına girdiği için de ayrıca incelenmesi gerektiğini ifade etmiş, bu konuda gerekli önlemleri almaları için yetkililere başvuruda bulunduklarını da kaydetmişti.<o:p></o:p></span></p>