1923 Keşan Gençlik Spor Kulübü yöneticileri, geçtiğimiz Cumartesi günü kulübün altyapısında yer alan sporcuların aileleriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Saat 13.00’te Ahmet Yenice Ortaokulu Sevim Yenice Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Kulüp Başkanı Turgay Balcı, Asbaşkan Raşit Değirmenci, Başkan Yardımcısı Celalettin Durmaz, Voleybol Şube Sorumluları Ali Serçiler ve Harun Akkaya ile Yönetim Kurulu üyesi Erdin Dalgıç ve çok sayıda sporcu ailesi katıldı. Toplantıda ayrıca kulübün yardımcı antrenörleri Elif Deniz, Esra Öztürk, Özben Güler ve Gülseda Özbilgiç, sporcu aileleriyle bire bir görüşme yaparak, durumları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

BALCI: 3 DALDA ŞAMPİYONLUK HEDEFİMİZ VAR

Toplantının açış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Turgay Balcı, yapılan çalışmalar ve geçtiğimiz ay başlayan antrenmanlarda ne duruma gelindiği yönünde bilgilendirmelerde bulunarak yapılacak çalışmalar ve bundan sonraki programla ilgili görüşlerini bildirdi. Balcı, 1923 Keşan Gençlik’in altyapısında bulunan tüm oyuncuların takımlarda yer alması amacıyla Küçükler ve Gençler kategorisinde 2 takım ve Yıldızlar kategorisinde 1 takım olmak üzere bu yıl altyapı liglerine 5 takımla katıldıklarını ifade ederek, 3 dalda şampiyonluk hedeflediklerini, altyapıdaki sporcuların mutlaka bölge ve Türkiye şampiyonalarına katılarak kendilerini gösterme fırsatı bulmasını arzuladıklarını ifade etti.

SERÇİLER: SPOR, EĞİTİM VE AİLE İŞBİRLİĞİ

Toplantıda daha sonra ise kulübün Voleybol Şube Sorumlusu olan aynı zamanda oğlu Batu Serçiler’in profesyonel olarak voleybol oynaması ile birlikte sporcu ailesi olan Ali Serçiler, spor, eğitim ve aile işbirliği ile ilgili ve sporcu çocuğu olan bir ailenin farkının ne olduğu yönünde görüşlerini dile getirdi.

DEĞİRMENCİ’YE TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

Toplantı görüş alışverişi ve karşılıklı soru-cevap şeklinde devam ederken, Kulüp Başkanı Turgay Balcı, kulübün kurucu başkanı olan ve ciddi anlamda kulübe kurulduğu günden bu yana destek veren Asbaşkan Raşit Değirmenci’ye teşekkür plaketi verdi.
Yaklaşık 1 saat süren toplantının ardından sporcu velileri çocuklarının gelişmeleri ile ilgili son durum hakkında bilgiler aldı.