1923 Keşan Gençlik ve Spor Kulübü’nün düzenlediği Dayanışma Yemeği, geçtiğimiz cuma akşamı yapıldı.

Saat 19.00 sıralarında, Troya Restaurant’ta başlayan yemeğe, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz, belediye meclisi üyeleri, spor kulüplerinin yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Sadi Kuru, öncelikle yemeğe katılan tüm davetlilere “Hoş geldiniz” diyerek, “Bu sene gerek yönetimimiz, gerekse sporcularımızla 3. lige çıkan kulübümüz Trakya bölgesel takımı olma yolunda ilerlemektedir. Bu yolda bizi yalnız bırakmayan Mehmet Özcan ve siz değerli Keşan halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunar saygılar sunarım. Herkese iyi eğlenceler.” dedi.

HER TAKIMA EŞİT SEVİYEDE DAVRANIP, DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Daha sonra sözü Mehmet Özcan aldı.

1923 Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı’nın 3. ligde mücadele ettiğini hatırlatan Özcan, “Biz daha önce 2. ligde de mücadele ettik. Fakat bütçe olarak kentimizin kaldıracağından şu anki haliyle fazlaydı. Ondan sonra takımda kendi çocuklarımız ağırlıklı olmak üzere voleybolu Keşan’da üst seviyelerde sevdirmek amacıyla yeniden bir genç takım oluşturduk. Bu takım da sanıyorum önce tecrübe kazanacak, ondan sonra da voleybol sporunu Keşanlılara sevdirecek ve arkalarından da daha yetenekli gençlerin geleceğine adım kadar eminim. Ben, kulübümüze 3. ligde başarılar diliyorum. Her ne kadar mağlubiyetle lige başlasalar da, mücadeleleri umut verici. Burada önemli olan gençlere sporu sevdirmemizdir. Tesisimiz var. 3. ligde mücadele edecek gücümüz de var. Bunu üstlenecek yöneticiler her zaman çıkar. Ben kulübümüze, yöneticilerine ve genç kızlarımıza başarılar diliyorum. Destek verdikleri için diğer kulüp yöneticilerimize, meclis üyelerimize ve Keşanlılara teşekkür ediyorum. Keşanspor ve Anafartalarspor’a da başarılar diliyorum. Onlar da Keşan’ın takımları. Her takıma eşit seviyede davranıp, desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.

ANAFARTALARSPOR’A MÜJDE

Mehmet Özcan, konuşmasının sonunda Anafartalarspor Kulübü’ne de bir müjde vererek, şunları söyledi: “Bu akşam grup toplantısı yaptık. Perşembe günü meclise sizin talep ettiğiniz yerle ilgili öneriyi getireceğiz. Büyük bir olasılıkla da meclisimizden geçecek. Şimdiden sizlere hayırlı olsun diyorum. Geçen haftaki maçla ilgili de ayrıca sizi kutlamak istiyorum. Rakipleri Edirnespor’u kendi sahalarında 4-0 yendiler. Keşanspor maalesef bu hafta biraz tökezlendi. Ama yakın zamanda toparlanacağı kanaatindeyim. Herkese iyi eğlenceler.

Sürpriz hediye çekilişinin de yapıldığı program, Solist Oya Pınar’ın söylediği birbirinden güzel şarkılarla gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.