İstanbul Masterleri Atletizm Kulübü tarafından düzenlenen 12. Gazi Koşusu'nda 3. olan Keşanlı atlet Ahmet Tek 25 Eylül  Çarşamba günü Keşan Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Saat 11.30 sıralarında belediyeye Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Kalfalar ve Yenimescit Mahallesi Muhtarı Fikret Kantar ile birlikte gelen Tek, burada Keşan Belediye Başkan Vekili İlhan Boz ile görüştü ve elde ettiği derece hakkında bilgi verdi.

Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazilik” unvanı ve “Mareşallik” rütbesinin verilişinin 92. yıldönümü ve Gaziler Günü nedeniyle, İstanbul Üsküdar’daki Validebağ Parkuru'nda gerçekleştirilen koşuya katıldığını, aralarında yabancı milli atletlerin de bulunduğu 126 sporcunun katıldığı genel klasman erkeklerde, 28.26,11'lik derecesi ile 3.lüğü elde ettiğini belirten Ahmet Tek, Keşan'a ulusal düzeyde atlet olarak ilk kupayı getirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Kendisine her zaman destek olan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ve diğer tüm ilgililere teşekkür eden Ahmet Tek, Keşan'a 1.lik kupasını getirmek için daha çok çalışacağını kaydetti.
Tek’i tebrik eden ve başarılarının devamını dileyen Boz da “Gençlerimize sahip çıktığımızda, başarıların geldiğini görüyoruz. Genç sporcumuza Keşan Belediyesi olarak elimizden geldiğince destek oluyoruz. Tek’e bundan sonraki spor yaşantısında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.