Keşan Anadolu Öğretmen Lisesi Genç Erkek Hentbol Takımı, 27 Kasım-2 Aralık tarihlerinde Edirne’de yapılacak olan il birinciliğinde yarışacak.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Okul Müdürü Osman Başak, “Hentbol, öğrencilerimizin fiziksel ve ruhsal gelişimini olumlu yönde desteklerken,     kişilik gelişimini de bir eğitim aracı olarak güçlendirmektedir. Öğrencilerimizin enerjisini olumlu yönde değerlendirerek, bir gruba ait olma, grup içinde       davranış gösterme, işbirliği yapma, lidere ve kurallara uyma, neşeyi ve kederi paylaşma, kendine ve arkadaşlarına saygı duyma, kendine güven          duymalarını geliştirdiği için sporun gençlere çok faydalı olduğunu düşünüyorum. İl birinciliği yarışmasında öğrencilerime başarılar diliyorum.” dedi.

Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Hacı Kaan Taşkın idaresindeki hentbol takımı şu sporculardan oluşuyor: Yunus Boyacı, Alperen Çetin İnan, Ahmet      Berk Öztekin, Hüseyin Özlü, Mustafa Çakır, Erhan İyisözlü, Halim Ahmet Benzer, Adem Özer, Berkay Eser ve Burak Yıldırım.