Keşan Anafartalarspor, Edirne Süper Amatör Lig’in başlamasına kısa bir süre kala, transferleri ard arda sıralamaya devam ediyor.

Kırmızı-beyazlılar, dün de geçen yıl Keşanspor forması giyen Ertuğrul Kabarık’ı renklerine bağladı. Ertuğrul’un transfer haberiyle ilgili olarak dün bir basın toplantısı düzenlendi. Keşan Ortopedik Engelliler Derneği Çocuk Parkı’nda gerçekleştirilen ve saat 12.30’da başlayan basın toplantısına, Ertuğrul Kabarık’ın yanı sıra, Anafartalarspor Basın Sözcüsü Taner Karatepe ve Genel Kaptan Bekir Coşkun katıldı.

Toplantıda konuşan Karatepe, şunları söyledi: “Bugün yine güzel bir haberle karşınızdayız. Yeni bir transferimiz var. Ligin başlamasına kısa bir süre kala, kadromuz şekilleniyor. Ertuğrul kardeşimizi Anafartalarspor camiasına katmanın sevincini yaşıyoruz. Kendisiyle, geçen sezon bittiği zaman bir ön görüşme yapıp, prensipte anlaşmıştık. Daha sonra memleketine gitmişti. Şimdi döndü ve son görüşmemizden sonra eksik kalan kısımları da tamamladık. Kendisi geçen yıl Keşanspor forması giymişti. Bu nedenle kariyerini kanıtlamış, başarılı bir futbolcu. Kişiliği ve karakteri de camiamıza uygun. Tercihlerimizi yaparken bunlara çok dikkat ediyoruz. Çünkü Anafartalarspor’da oynamak için iyi futbolcu olmak yetmiyor. Başka kriterlere de ihtiyaç var. Kendisine hayırlı olsun ve hoş geldin diyorum.”

Daha sonra söz alan Bekir Coşkun da Ertuğrul’un futbolculuğuna ve karakterine güvenerek bu transferi gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, her iki tarafa hayırlı olmasını diledi.

Son olarak Konuşan Ertuğrul Kabarık da Anafartalarspor’da mutlu olabileceğine olan düşüncesini dile getirdikten sonra, takım adına sezonun güzel geçmesi temennisinde bulundu. Futbola, Zonguldak Gençlik ve Spor Kulübü’nün alt yapısında başladığını ve 9 yıl boyunca takımı için ter döktüğünü belirteren Ertuğrul, üniversite eğitimi nedeniyle Keşan’a geldiğini ve geçen yıl Keşanspor formasını giydikten sonra, bu sezon da Anafartalarspor’un başarısı için ter dökeceğini sözlerine ekledi.

Açıklamaların ardından basın toplantısı sona erdi.