SONGÜL KONAR

Karamürsel Ergenespor’dan santrafor Hakkı Çelebi ve Pütürge Belediye Spor’dan kaleci Sercan Selvi, artık Anafartalar İdmanyurdu Spor’un başarısı için ter dökecek.

Anafartalar İdmanyurdu Spor yönetimi yapılan 2 futbolcu transferini 15 Aralık 2018 Cumartesi günü düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı. Eski Yağ Pazarı Sokak’ta bulunan İlkim Düğün Salonu’nda saat 12.00 de başlayan toplantıya, kulüp yönetimi ve transferi gerçekleştirilen futbolcular katıldı.

Anafartalar İdmanyurdu Spor Başkanı Taner Karatepe, 2019 yılının Mart ayı içinde başlayacak olan Edirne 2. Amatör Lig karşılaşmalarına çok ciddi bir şekilde çalışarak hazırlanmakta olduklarını belirterek, takıma 1 kaleci ve bir de santrafor olmak üzere 2 tecrübeli ismi transfer ettiklerini bildirdi. Kaleci Sercan Selvi’nin çok tecrübeli bir olduğunu ve halen Bal Lig’inde oynayan Pütürge Belediyespor’dan geldiğini bildiren Karatepe, santrafor Hakkı Çelebi’nin de daha önce Keşan Anafartalarspor’da top koşturan ve şampiyonluk kazanan kadrodan olduğunu kaydetti.

Hedefleri olan bir takım olduklarını da ifade eden Karatepe: “Yönetim kurulunda görev yapmakta olduğum diğer arkadaşlarım ve teknik ekip en iyi takımı kurmak için çabalıyoruz. Takımımızın şu an hiçbir alanda hiçbir eksiği yok. Transfer çalışmalarımız ilerleyen günlerde devam edecek” diye konuştu. Genel Kaptan Bekir Çoşkun da konuşmasında yapılan yeni transferlerin takıma çok faydasının olacağını söyledi. 15-17 yaş Aralığında 20 futbolcularının olduğunu söyleyen Coşkun, transferi gerçekleştirilen 2 tecrübeli futbolcu ile daha da güçlendiklerini ifade etti.

Takım Antrenörü Şeref Aldanmaz da yaptığı konuşmada adları ve kariyerleri belli 2 futbolcu ile anlaşmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti ve bunun için yönetime teşekkür etti.

Diğer yönetim kurulu üyeleri da yaptıkları konuşmalarda transferlerin takıma hayırlı olması temennisinde bulundular. Yeni transferler Selvi ve Çelebi’nin de Anafartalar İdmanyurdu Spor’da olmaktan duydukları memnuniyeti ifade etmeleri ve takımın başarısı için ter dökeceklerini ifade etmelerinden sonra imzalar atıldı.