HABER MERKEZİ

Saat 16.00’da Cafe Moon’da gerçekleşen kongre, İstiklal Marşı’nın okunması ve Saygı duruşunda bulunulması ile başladı.

Anafartalar Spor Kulübü Başkanı Salih Kirezci’nin açılış konuşmasının ardından, Divan Başkanlığına Erdoğan Demir, katip üyeliklere de Mehmet Çiftçier ve Gürkan Uprak getirildi.

Genel kurula katılan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, görevi devreden yöneticilere teşekkür ederken, yeni seçileceklere de çalışmalarında başarılar diledi.

Kulübün Faaliyet ve Gelir Gider Tablosu Kulüp Başkanı Salih Kirezci tarafından okundu.

Raporlar üzerinde söz alan çıkmayınca, yönetim ve denetim kurulu oybirliği ile ibra edildi.

Toplantıda daha sonra seçime geçildi.

Avukat Olgu Karataşoğlu önderliğindeki tek liste ile gidilen seçimde, yönetim ve denetim kurulları şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU  ASİL

Olgu Karataşoğlu, Salih Kirezci, Serkan Bayraktar, Umut Özdemir, Serhat Çıkıkçı, Kubilay Öztürk, Oğuz Galata, Mehmet Çetinel, Halil Aktar, Göksel Aktaş, İ.Uğur Doğan, Erkut Gezer, Mehmet Yaman, İbrahim Şen, Hüseyin Bakmaz, Erdem Tunca, Özgür Ötücü

YÖNETİM KURULU YEDEK

Tuncay Sarılgan, Tunca Ercan, Naim Öztürk, Seyfullah Gezici, Yücel Şapçı, İlkay Gezer, Ertan Kara, İsmail Sivrikaya, Kamil Puletin, Umut Yıldız

DENETİM KURULU ASİL

Necmettin Sunar, Rasim Yağcı

DENETİM KURULU YEDEK

Ali Gül, Özgür Taburcu

Uzun yıllardır Keşan Anafartalar Spor Kulübü bünyesinde yer alan ve 7 dönemdir kulüp başkanlığı görevini yürüten Salih KirezciOlgu Karataşoğlu ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Olgu Karataşoğlu da sporun gelecek nesiller için büyük önem arz ettiğini belirterek “Keşan Anafartalar Spor Kulübü’nün bayrağını daha üst seviyelere taşımak için mücadele edeceğiz. Bizi bu göreve layık gören tüm üyelerimize teşekkür ederim” dedi.