Anafartalarspor kulübü tarafından düzenlenen basın toplantısında, 5-0’lık İpsalaspor galibiyeti değerlendirildi ve bu hafta oynanacak Doyranspor maçıyla ilgili görüşlere yer verildi.

Ali Paşa Halk Çarşısı’ndaki Anafartalarspor irtibat bürosunda gerçekleştirilen ve saat 13.00 sıralarıında başlayan basın toplantısına; kulübün Basın Sözcüsü Taner Karatepe ile Antrenör Serkan Bayraktar katıldı.

BAYRAKTAR: HEDEFİMİZ BELLİ, ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ VERİYORUZ 

İlk olarak söz alan Bayraktar, oyun disiplininden kopmadıklarını belirterek şöyle dedi:

“Bu hafta bizim için zor olan deplasmanlardan birini oynadık. Ben aldığımız 3 puan ve göstermiş oldukları mücadeleden dolayı, sporcularımı kutluyorum. Galibiyetten çok, dengesiz bir zeminde mücadele ederken, herhangi bir sakatlık yaşamadığımız için de kendimizi şanslı sayıyorum. Maçta İpsalasporlu bir arkadaşımızın el bileği kırıldı. Kendisine ve İpsalaspor camiasına, geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum. Maçta, iyi bir mücadele örneği sergiledik ve maçın başından sonuna kadar oyun disiplininden kopmadık. Rakibe boş alan bırakmadık ve önemli bir pozisyon da vermedik. Bizim için önemli bir üç puandı. Hedefimiz belli. Şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Takılmadan ilerlemek istiyoruz.

Bu haftaki karşılaşmanın hazırlıklarına dün başladık. Futbolcularımıza bir gün fazladan izin vererek, kendilerini dinlendirdik. 2 Mart 2014 Pazar günü kendi sahamızda Meriç temsilcisi Doyranspor’la karşılaşacağız. Bu maç da bizim için önemli bir maç. Sahaya çıkıp oyunumuzu oynayacağız. Taraftarlarımıza güzel futbol izlettirmek ve üç puan almak amacındayız. Taraftarlarımız Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’nda görmek istiyoruz.”

KARATEPE: YAKINDA ŞAMPİYONLUK TURUMUZU ATIP, KUTLAMALARA BAŞVURACAĞIZ

Sözlerine, Keşan Ortopedik Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Taner Aykut’un eşinin vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek başlayan Taner Karatepe, merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına ise başsağlığı ve sabırlar diledi. Karatepe şunları söyledi: “Son 2-3 haftadan beri, ritmini bunla bir Anafartalarspor izledik. Özellikle kendi sahamızdaki maçlarda baskılı oyunumuzu golle süsleyemiyorduk.  Deplasman galibiyetleri geleneğimiz ise sürüyor. Sahada baskılı oynayan ve çok rahat bir oyun sergileyen bir Anafartalarspor izledik. İpsalaspor; çok koşan, rakibin oyununu bozmaya yönelik oyun sergileyen ve yaş ortalaması çok genç olan bir ekip ve kesinlikle yabana atılmamalı. Bu nedenle, İpsalaspor müsabakası, şampiyonluk yolunda kritik bir virajdı. Şimdi sırada Doyranspor var. Artık geri sayım başladı. Bir iki haftaya kadar şampiyonluk turumuzu atıp, kutlamalarımıza başlayacağız.”