Keşan Anafartalarspor yönetiminin dün düzenlediği haftalık basın toplantısında, takımın başarılarının devam edeceği belirtilerek, Keşanlılardan hazırlanan kombine biletlere ilgi, önde gelen işadamlarından destek istendiği kaydedildi.   

Keşan Ortopedik Engelliler Parkı’nda saat 13.30’da düzenlenen basın toplantısına, Kulüp Başkanı Salih Kirezci,  Basın Sözcüsü Turgay Balcı ve kulüp müdürü Taner Karatepe katıldı.

TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Toplantıda ilk olarak söz alan Kirezci, açıklamasının başında geçen hafta oynanan Erokspor maçına ilişkin değerlendirmede bulundu. Kirezci şöyle konuştu: “Karşılaşmada, Anafartalarspor’un bugüne kadar görmediği bir seyirci ve ilgiyle karşılandık. Tüm Keşan halkına ve destek veren tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki maçlarda da bu destek sürer.  Anafartalarspor için taraftar derneği kuracağız. Anafartalarspor diğer şehirlerde diğer bölgelerdeki emsalleri gibi daha profesyonel olma, dernekleşme ve kurumsallaşma yolunda ilerlemektedir. Bu memnun edici bir şey.”

500 KOMBİNE BİLETTEN 100 TANESİNİ SATTIK

Kombine biletlerimiz satışına devam ettiklerini ancak umdukları ilgiyi bulamadıklarını söyleyen Kirezci,  “Şu ana kadar 500 tane kombine bilet bastırdık. Ancak 100 kadar kombine bilet satabildik. Açıkçası umduğumuz ilgiyi göremedik. Ya da biz insanlara ulaşamıyoruz. Keşan esnafımızın ilgi göstermesini istiyoruz. Bundan sonra ki satışlarda da kombine bilet satış noktalarımız olacaktır. Ben her ne kadar iyi bir ivme yakaladığımıza inansam da maddi açıdan yeterli ilgiyi göremediğimizi görüyorum. Ama inşallah daha iyi bir sürece gireceğiz. Yönetim kurulu toplantımızda aldığımız karar gereği, bundan sonra yaptığımız işlerle ilgili iş adamlarımızı ve kurumlarımızı bilgilendirmeye çalışacağız. Amatör spor kulüplerine yapılan tüm desteklerin %100’ü vergiden düşülüyor. Bundan sonra ki aşamadı bunu işadamlarımıza, kurumlarımıza ve derneklerimize anlatmaya çalışacağız.”

BU HAFTA EN ZOR DEPLASMANLARDAN BİRİNE GİDECEĞİZ

Bu hafta Tekirdağ deplasmanında zorlu bir maça çıkacaklarını dile getiren Kirezci, konuşmasını şöyle tamamladı: “İlk üç hafta en zor kulüplerle oynuyoruz. Bu haftaki de en zor deplasmanlardan biri. İnşallah bu haftayı da kazasız belasız atlatırsak ben Anafartalarspor’un daha güzel yerlere halkın gözünde de destek anlamında daha iyi yerlere gelebileceğine inanıyorum.” şeklinde konuştu.

BALCI: ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Daha sonda söz alan Turgay Balcı, lige iyi bir başlangıç yaptıklarının altını çizerek, “Erokspor maçındaki mücadelemiz ile gördük. Biz kendi sahamızda 3 puan almak istiyorduk. Ancak girdiğimiz fırsatları değerlendiremediğimiz için 1 puan alabildik. BAL’ da ilk defa mücadele eden bir takım için bu da bir başarıdır. Karşımızda oynadığımız takımlar bütçeleri, oyuncu potansiyelleri bizimkinin çok çok üzerinde. Tabi biraz destek işiyle oluyor bunlar. Biz kombine kartlarımızı belirlediğimiz noktalarda satışa sunduk. Kulüp için de çok ciddi bir maddi destek olacaktır. Belirlediğimiz satış noktaları; Şirin Kokoreç, Çakır Börek, Ata Sigorta, Deniz Pastanesi’dir. Aynı zamanda kombineler yönetim kurulu üyelerinden de bizzat alınabilir. Başladığımız güzel ivmeyi sürdürerek önümüzdeki haftalarda daha farklı bir Anafartalarspor yaratmak için elimizden geleni yapacağız.” diye söyledi.

KARATEPE: İŞADAMLARIMIZA VE ESNAFIMIZA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR

 Balcı’nın ardından söz alan Taner Karatepe’de takımın inanarak mücadele ettiğini söyleyerek,  “Tekirdağ maçında da takımımızdan ümitliyiz. Elinden gelen her şeyi 90 dakika yapan bir takımız. İnşallah eksiğimiz olan gol ve golleri de bulacağız. Ancak buradan daha iyiye gidebilmemiz için iş adamlarımıza ve Keşanlı esnaflara çok ihtiyacımız var. Keşan’da çok büyük kuruluşlar ve işletmeler var. Anafartalarspor’a kapıların açılmasını rica ediyorum. Kombine satışları çok durgun. Bizim onlara ulaşamadığımız yerde onlar bize ulaşsınlar. Tekirdağ maçına da otobüs kaldırılmayacak. Orada herhangi bir sıkıntı yaşamamak adına Başkanımız otobüs kaldırmamayı uygun gördü. Oraya gidilecek, çocuklar ellerinden geleni yapacaklardır.  Mağlubiyet, galibiyet, beraberliğin yanı sıra yeter ki Anafartalarspor formasının hakkını versinler, o formayı terletsinler.” dedi

Daha sonra bir kez daha söz alan Balcı, doğal gaz kampanyasına destek olmak amacıyla iç sahada oynanacak olan maçlarda gerekli iznin alınması halinde konuyu anlatan pankartlarla çıkmak istediklerini söyledi.