Deniz MUTLU

 

Anafartalarspor 15 Eylül’de yapacakları hazırlık maçı öncesi antrenmanlarına son hızla devam ediyor.

Anafartalarspor antrenörü Serkan Bayraktar, gazetemize takımın şu anki gidişatını ve yapacakları transferler hakkında değerlendirme yaptı.

Sezon öncesi 5-6 hazırlık maçı yapmak istediklerini dile getiren Bayraktar, 1-2 transfer daha yapacaklarını söyledi.

“HAZIRLIK MAÇINA KADAR, HER ŞEY YOLUNA GİRECEKTİR”

Anafartalarspor olarak çalışmalara devam ettiğinin altını çizen Serkan Bayraktar, şunları söyledi: “1 haftadır çalışmalarımız iyi bir tempoda devam ediyor. Yeni arkadaşlar da aramıza katıldı. 23-24 kişilik bir oyuncu kadromuz var. Birkaç izinli arkadaşımız da var. Şu anki idmanlarımız kondisyon ağırlıklı sürüyor. 15 Eylül’de Yunan takımı ile açılışımız var. Pazartesinden itibaren genel teknik ağırlıklı çalışmaya başlayacağız. Hazırlık maçına kadar, her şey yoluna girecektir.”

“KAĞIT ÜZERİNDE TRAKYA’DA ÇOK İYİ BİR KADROMUZ VAR”

Trakya bölgesinde kâğıt üzerinde iyi bir kadrolarının olduğunu kaydeden Bayraktar, Gelen oyuncular çok iyi. Fedakârlıkları da unutulamaz. Sağ olsunlar tercihlerini Anafartalar olarak yaptılar. Tabiî ki oyuncularımız iyi; fakat bunlar kâğıt üzerinde. Futbol sahada oynanıyor. İyi oyuncular futbolu sahaya yansıtırsa kalitemiz ortaya çıkacaktır. İnşallah bunu başarırız. Oyuncularımın istekleri, çalışmaları bu yönde. Bunu görebiliyorum. Birinci amacımız seyircilerimize iyi futbol izletmek. Ondan sonraki hedefimiz şampiyonluğun en büyük adayı olmak.” dedi.

“1-2 FUTBOLCU DAHA TRASFER YAPACAĞIZ”

Transfer sezonu devam etiğini dile getiren Serkan Bayraktar, şöyle devam etti: “Transfer sezonu uzayabilir. Transferlerimiz de devam ediyor. En az 1-2 transferimiz olacak. Transferin büyük bir ihtimal Keşanlı bir oyuncu. Diğeri kesin olmamak kaydı ile bölgemizden bir futbolcu. Şu an netleşmediği için kamuoyuyla paylaşmam doğru olmaz. Oyuncu konusunda şunu söyleyebilirim. Kadromuza yakışan bir oyuncu transfer edeceğiz.”

“KEŞANSPOR GENÇ BİR EKİP, SIKINTILAR OLABİLİR”

Keşanspor iki hazırlık maçı yaptı ve eski antrenörü olarak Keşanspor’u nasıl görüyorsunuz? sorusuna Bayraktar, “Yıllarca Keşanspor’da antrenörlük yaptım. Tabiî ki bu söyleyeceklerim yanlış anlaşılmayacaksa değerlendirmelerim şu şekilde olacaktır. Genç bir ekip. Şu an erken fakat biraz sabır gösterilmeli. Sabırla beklenmesi gereken bir takım. Çünkü komple yeni bir takım. Yeni kadrolarda sıkıntılar olabilir. Temennimiz başarılı olmalarından yana. BAL’da Keşan’ımızı en güzel bir şekilde temsil ederler. 25 yıldır Keşanspor’un içinde olan eski bir antrenörü olarak, eski bir futbolcusu olarak, belki de ileride yeniden çalışacabileceğim bir takım olarak, başarılı olmalarını bütün kalbimle istiyorum. Hazırlık maçlarını izledim. Kaliteli oyuncuları var. Mücadeleci bir takımlar. Şu da unutulmamalı Keşanspor’un başında gününü saatini ve her şeyini takıma adayan bir antrenörleri var. İnşallah muaffak olurlar. “ şeklinde cevap verdi.

“5-6 HAZIRLIK MAÇI YAPABİLİRİZ”

27 Ekim’de ligin başladığını vurgulayan Serkan Bayraktar, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu süreye kadar 5-6 hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz. Bölgesel Amatör Ligi takımları ile oynamak istiyoruz. Onların ligleri başlayacağı için hafta araları oynayabiliriz. Kesinlikle bu düzey takımlar ile hazırlık maçı yapmak istiyoruz.