Karatepe: “Yeni sezona şampiyonluk parolası ile gireceğiz”

Önümüzdeki sezon Edirne Süper Amatör Lig’de şampiyonluğu hedef yapan Anafartalarspor’un son transferi geçen sezon Keşanspor’da başarılı maçlara imza atan orta saha oyuncusu Mehmet Emin Önsu oldu.

Ali Paşa Halk Çarşı’sındaki  kulüp bürosunda saat 14.00 sıralarında başlayan tanıtım toplantısına, Keşan Anafartalarspor Basın Sözcüsü Taner Karatepe, Genel Kaptan Bekir Coşkun ve geçtiğimiz sezon Edirne Süper Amatör Ligi’nde şampiyon olarak BAL (Bölgesel Amatör Ligi)’ne katılmaya hak kazanan Keşanspor’un eski orta saha oyuncusu Mehmet Emin Önsu katıldı.

KARATEPE: HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Toplantıda ilk olarak söz alan Karatepe, geçtiğimiz sezon Keşanspor’da başarılı maçlar çıkartan Önsü’ye kırmızı-beyazlı formayı giydirecek olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Taner Karatepe, saha içerisinde ayakta kalan ve dinamik bir yapıya sahip olduğunu söylediği Mehmet Emin Önsü’nün gelecek sezonda Keşan Anafartalarspor ile başarı yakalayacağından emin olduklarını dile getirdi. Teknik Direktör Serkan Bayraktar’ın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarının devam edeceğini kaydeden Karatepe, Keşan Anafartalarspor’un yeni sezona şampiyonluk parolası ile gireceğini sözlerine ekledi.

Genel Kaptan Bekir Coşkun da yaptığı konuşmada,  Önsü’nün Keşanspor’da başarılı bir grafik çizdiğine dikkat çekerek, bunun, transferinde etkili nedenlerden biri olduğunu söyledi.

Mehmet Emin Önsu da Anafartalarspor’a başarılı olmak için geldiğini belirterek, “Burada olmaktan mutluyum. Takımımızı bu yıl şampiyon yapmak için elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi.