Keşan Anafartalarspor Kulübü yönetimi, dün düzenlediği basın toplantısı ile Keşanspor’un eski oyuncusu stoper Ozan Güreş ve yine Keşanspor’un eski malzemecisi İbrahim Koca ile anlaştıklarını açıkladı.

Saat 12.10 sıralarında başlayan basın toplantısına, Keşan Anafartalarspor Kulübü Basın Sözcüsü Taner Karatepe, Genel Kaptan Bekir Coşkun’un yanı sıra, anlaşmaya vardıkları Ozan Güreş ve İbrahim Koca da katıldı.

“TRANSFERLER ŞAMPİYONLUK İLE NOKTALANACAKTIR”

Karatepe, dış transfer çalışmalarının devam ettiğini bildirerek, 2 ya da 3 transferden sonra, transfer sezonunu kapatacaklarını söyledi.

Güreş’in geçtiğimiz sezon Keşanspor forması altında başarılı maçlar çıkarttığını belirten Taner Karatepe, “Transfer sezonunu, iç transferlerimizin ardından kapatacağız. Eski oyuncularımızın hiçbirini bırakmayacağız. Keşan Anafartalarspor Kulübü, hiçbir sezonda yapılmayan bir hamle yapmıştır. Bu hamle, Serkan Bayraktar ile başlamış, inşallah şampiyonluk ile noktalanacaktır. Ayrıca, yine çalışkanlığından şüphemiz olmayan İbrahim Koca ile anlaşmanın da mutluluğu içerisindeyiz.” dedi.

BATUHAN ER, KIZILCAHAMAMSPOR’DA

Sözlerinin son bölümünde, geçtiğimiz sezon Keşan Anafartalarspor forması giyen Batuhan Er’in, 2. lig takımlarından Kızılcahamamspor ile anlaşmaya vardığını bildirerek, bundan dolayı büyük gurur duyduklarını kaydetti.

GÜREŞ : “KEŞANSPOR İLE GÖRÜŞTÜM FAKAT ANAFARTALASPORDAYIM”

Genel Kaptan Coşkun ise Güreş’in başarılı maçlar çıkarttığını belirterek, Keşan Anafartalarspor’da daha da başarılı olacağından şüphe duymadıklarını söyledi.

Yeni transfer Güreş ve Koca, Keşan Anafartalarspor ile anlaşmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirtti.

Ozan Güreş, öncelikle Keşanspor ile görüştüğünü, ancak işleri nedeniyle gerekli zamanı ayıramayacağı için anlaşamadıklarını kaydetti.