Anafartalarspor Kulübü’nün olağan genel kurul toplantısı, 31 Mayıs 2013 Cuma akşamı saat 21.00’de Anafartalar Parkı’nda yapıldı

Divan Başkanlığına Mustafa Bezbaş, katip üyeliklere Nevruz Kaldı ve Ramazan Çayır’ın getirilmesinin ardından, saygı duruşunda bulunulan toplantıda, faaliyet raporunu Alaaddin Topalak, Denetim Kurulu raporunu da Savaş Pekdemir okudu. Raporlar ayrı ayrı oylanarak oybirliği ile kabul edildi.

Toplantıda söz alan Kulüp Başkanı Alaaddin Topalak, kendi döneminde Anafartalarspor’a destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederek, kongrenin sonuncunun hayırlı olmasını diledi.

Başkan adayı Salih Kirezci ise konuşmasında şunları söyledi:

 KİREZCİ: TAKIMIMIZIN KEŞANLI GENÇLERDEN OLUŞMASINA ÖZEN GÖSTERECEĞİZ

Kulübe katkı yapan herkese teşekkür ederim. Biz arkadaşlarımızın bıraktığı bayrağı daha iyiye götürmeye çalışacağız. Amatör spor, zevk için yapılan bir olgudur. Yöneticiler spor yapmak ve seyretmek isteyenlere gerekli ortamı sağlar. Sonuç olarak, başarı beklenir. Amatör kulüpler de profesyonel kulüpler gibi yönetilmeye başlandı. Biz, amatör sporu sevdirerek, futbolcu kaynağımızın ve takımımızın Keşanlı gençlerden olmasına özen göstereceğiz. Alaaddin başkanımız geçtiğimiz dönemde gerçekten gözle görünür başarılar sağladı. Bizde bu dönem bu başarıyı daha da arttırmak için güzel bir liste oluşturarak bu göreve talip olduk. Biz, Alaaddin başkanımızın yükselttiği çıtayı daha da yukarılara yükseltmek istiyoruz.”

Konuşmaların ardından, tek liste ve açık oylama ile gerçekleştirilen seçimde Salih Kirezci başkanlığında oluşturulan Keşan Anafartalarspor’un yeni Yönetim ve Denetim kurulları üyeleri şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu: Salih Kirezci, Taner Karatepe, Soner Gezer, Hasan Oyman, Bekir Coşkun, Serkan Çayır, Hasan Çetinkaya, Erol Çayır, Deniz Yıldırım, Deniz Bayhan, Adem Özsaban, Selahattin Gündüz, Nuri Kurt, Erdem Bircan, Sonay Gündoğdu, Ersin Güven, Murat Cüneyt Kızıl.

Denetim Kurulu: Erdoğan Demir, Zişan Bulut, Ahmet Can Kaya.

TOPALAK: TAŞIMA SUYLA DEĞİRMEN DÖNMEZ

Seçimin ardından yeniden söz alan Anafartalarspor eski Başkanı Alaaddin Topalak, Göreve geldiğimizden bu yana başlattığımız düğün salonunu bazı aksaklıklardan dolayı bitiremedik. Ben öncelikle amatör kulüplerin kendi gelirleri ile kendi altyapısından yetiştirdiği oyuncular ile faaliyet göstermesi gerektiğini belirtmek istiyorum. Kendine gelir getirecek tesisi olmayan amatör kulüpler birer birer kapanma zorunluluğuna getirildi. Taşıma suyla değirmen dönmez. Bunu, bu yıl içinde gördük. Ben, yeni yönetimden şunu rica edeceğim; kulübümüze ait olan keresteler marangozhanede hazır olarak bekliyor. Belediye Başkanımızın da desteği ile düğün salonumuzun kamelyasını yaptırıp hizmete açılmasını sağlasınlar. Diğer bir ricam da kulübün demirbaşlarını Yönetim Kurulu’nun görev sürelerini aşmayacak şekilde kiraya vermelerini sağlamalarıdır. Biz, başka kulüplere dönmeyelim. Bu nedenle tüzük değişikliği yaparak bu maddenin tüzüğe işlenmesini diliyorum.” dedi.

YENİ YÖNETİME HAYIRLI OLSUN YEMEĞİ

Olağan Genel Kurulun ardından katılımcılara ve yeni yönetim kuruluna gazetemizin sahipleri Mehmet Karaca ve Mustafa Bezbaş tarafından hayırlı olsun yemeği verildi.

Saat 22.00’sıralarında Troya Restaurant’ta verilen yemekte konuşan Bezbaş, “Spor ve sporcuya elimizden gelen desteği vermekten gurur duyuyoruz. Keşan kulüplerimiz bu yıl başarılı bir sezon geçirdi. Bu da desteklerimizde ne kadar haklı olduğumuzu ortaya koydu. Kulüplerimizin nice şampiyonluklara imza atacağını biliyorum. Bizim desteğimiz devam edecek.” diye konuştu.