Keşan Anafartalarspor Kulübü Başkanı Salih Kirezci, dün düzenledikleri basın toplantısında 2013-2014 sezonu başlamadan önce bir program düzenlediklerini dile getirerek, bu program kapsamında Yunanistan’ın A.P.S Panthrakikos takımıyla dostluk maçı yapacaklarını söyledi.

Kirezci’nin saat 12.30 sıralarında başlayan basın toplantısında, Basın Sözcüsü Taner Karatepe, Genel Kaptan Bekir Coşkun, yönetime yeni giren Ertan Kara, anlaşmaya vardıklarını açıkladıkları Rıfat Aras ve Keşan Anafartalarsporla yeniden çalışma kararı alınan “Kaptan Ahmet” lakaplı Ahmet Erol da hazır bulundu.

RIFAT ARAS DA ANAFARTALARSPORDA

Basın toplantısında konuşan Salih Kirezci, 15 Eylül 2013 tarihinde sezon açılışı kararı aldıklarını dile getirerek, bu tarihte, Yunanistan 1. Lig takımlarından A.P.S Panthrakikos’ın PAF takımı ile dostluk maçı oynayacaklarını kaydetti.

Ayrıca uzun bir süredir görüşme halinde oldukları Rıfat Aras ile anlaşmaya vardıklarını ve yeni sezonda Anafartalarspor forması giyeceğini ifade eden Kirezci, Keşan Anafartalarspor yönetiminden işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa eden Mahmut Aksu’nun yerine, Ertan Kara’nın getirildiğini söyledi. Salih Kirezci, sözlerinin son bölümünde ise Ahmet Erol ile  bu yıl yeniden çalışacaklarını dile getirerek, “Biz, Keşan Anafartalarspor Kulübü olarak futbol okulu açma kararı aldık. Bu nedenle Ahmet Hocamızı okulun başına getireceğiz. Yeni sezonumuz inşallah hayırlı olur.” dedi.

KARATEPE: “ÖZLEM DUYULAN BİR AÇILIŞ YAPACAĞIZ”

Daha sonra söz alan Karatepe, uzun süredir geniş kapsamlı bir sezon açılışı töreni yapılmadığına dikkat çekerek, “Bu nedenle geniş bir program hazırladık. Belirttiğimiz tarihte Keşan Veteranlar Takımı, Yıldız Çocuklar Takımı bu törende yer alacak. Bu gösteri maçlarının ardından A Takımımız ile A.P.S Panthrakikos Takımı dostluk maçını yapacak. Özlem duyulan bir açılış yapmak istiyoruz. Takımımıza geldiğimizde ise artık çok fazla transfer çalışmamız kalmadı. İnşallah yeni sezonda güzel işler yapacağız.” şeklinde konuştu.