Sonay CAN

Türkiye Futbol Federasyonu Edirne Süper Amatör Lig’deki temsilcimiz Anafartalarspor, Tuncaspor’u 1-0 yenerek, 2 maçta 2’nci galibiyetini aldı.

Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanan ve saat 14.00’te başlayan maçın her iki yarısında da üstün bir oyun sergilemesine rağmen, bir türlü istediği gole kavuşamayan Anafartalarspor, 3 puanı tek golle aldı. Karşılaşmayı; Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Anafartalarspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kirezci ve yöneticilerle izledi. Maçın 6’ncı dakikasında Anafartalarsporlu Berk’in golü, ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Müsabakanın ilk yarım saatine defalarca atak yapan Anafartalarspor, bir türlü golle buluşamadı. 22. dakikada gelişen bir atakta sakatlanan Berk, 20 saniye kadar nefes alamadı. 34’üncü dakikada ise Hasan Hüseyin, hakemi yanıltıcı hareketten dolayı sarı kart gördü. İlk yarısı 0-0 sonuçlanan müsabakasının 2’nci yarısına da hızlı başlayan Anafartalarspor, 63’üncü dakikada Ertuğrul’la golü buldu: 1-0. Rakip takımın beraberliğe yönelik çabaları, oyunun sertleşmesine neden olunca, peş peşe sarı kartlar gösterildi. Maçta başka gol olmayınca, karşılaşma Anafartalarspor’un 1-0 galibiyetiyle sona erdi.


Maçın hakem ve takım kadroları şöyle:


Hakemler: Yalçın Biçer, Ceyhun Bozdağ, Cumhur Gökçe.


ANAFARTALARSPOR:

Antrenör: Serkan Bayraktar.

Kadro: Ömer, Ozan, Rıfat, Yaver, Mehmet, Ufuk, Özdemir (Dk. 88 Şahin), Erkan, Çağrı, Samet (Dk. 71 Esat), Hasan Hüseyin (Dk. 46 Ertuğrul).



TUNCASPOR:

Antrenör: Ferhat Kemallarlı.

Kadro: Murat, Umut, Fethi, Ünal, Güldal, Sergen, Sinan, Emre, Sercan, Özkan, Burak.

SARI KARTLAR: Dk. 34 Hasan Hüseyin, Dk 67 Ozan (Keşanspor), Dk. 69 Emre, Sergen (Tuncaspor9

GOL: Dk. 63 Ertuğrul (Anafartalarspor).