Keşan Anafartalarspor Kulübü yönetimi, dün düzenlediği basın toplantısında eski Keşanspor kalecisi Ömer Güneş ile anlaştığını açıkladı.

Basın toplantısına, Keşan Anafartalarspor AS Başkanı Serkan Çayır, Başkan yardımcısı Sonay Gündoğdu, Basın Sözcüsü Taner Karatepe, Genel Kaptan Bekir Coşkun ve yeni transfer Ömer Güneş katıldı.

Ömer’in içleriden yetişen bir oyuncu olduğunu dile getirerek sözlerine başlayan Basın Sözcüsü Taner Karatepe,  Serkan Hoca’nın raporu doğrultusunda transferin gerçekleştiğini dile getirdi ve “Bize gelmek istedi. Zaten Ömer’i biz yabancı olarak görmüyoruz. Ömer gibi bir kaleciye de Anafartalarspor’un her daim ihtiyacı vardır. Gayet iyi bir transfer oldu. Hayırlı uğurlu olsun. Yuvana hoş geldin.” dedi.

Şampiyon bir takımdan kaleci aldıklarını belirten Başkan Yardımcısı Sonay Gündoğdu, sözlerini şöyle tamamladı: “İnşallah takımımızı da şampiyon yaparız.  Ömer kalitesini ispat etmiş bir kaleci olduğu için tüm yönetimin isteği ile aldık. Ayrıca Serkan Hoca’nın söylemesiyle de transfer oldu. Ömer’i aramızda görmek herkesin kararı idi.”

Yeni transfer Ömer Güneş, Takımı şampiyon yapmak için geldik. Şampiyon da yaparız. Gerisi de yönetimin bileceği iştir. Geçen sene Keşanspor’u şampiyon yaptık. Bu sene de Anafartalarspor’u şampiyon yaparız inşallah.” şeklinde konuştu.

AS Başkan Serkan Çayır ise takıma tam destek vererek ileriye doğru gideceklerini belirtti.