Anafartalarspor Basın Sözcüsü Taner Karatepe, dün  Antrenör Serkan Bayraktar ile birlikte düzenlediği haftalık olağan basın toplantısında, Çok iyi bir takım olduklarını belirterek, “Ligin ilk 3 haftasında aldığımız galibiyetler ne kadar iyi bir ekip olduğumuzun göstergesi. Net adımlarla yolumuza devam ediyoruz” dedi.

BAYRAKTAR:  ÇOK İYİ BİR EKİBİZ

Ali Paşa Halk Çarşısı’nda bulunan kulüp lokalinde saat 12.15 de başlayan basın toplantısında, önce Antrenör Serkan Bayraktar, konuştu.  Geçen hafta oynanan ve 2-0 galibiyetle sonuçlanan Osmanlıspor maçı hakkında değerlendirmelerde bulunan ve ardından bu Pazar günü Keşan Atatürk Stadı’nda oynanacak olan İpsalaspor karşılaşmasının hazırlıkları hakkında bilgi veren Bayraktar, Osmanlı deplasmanının ligin en zor deplasmanlarından biri olduğunu ancak burada ortaya koydukları iyi oyun sonucu 2-0 galip gelmeyi bildiklerini belirtti. Bayraktar, “Takım olarak, yönetim olarak çok iyi bir takımız. Bunu da bugüne kadar elde ettiğimiz sonuçlarla ortaya koyduk. Osmanlıspor karşılaşmasında Hasan’ın kırmızı kart görüp 10 kişi kalmamıza rağmen oyundan ve mücadeleden düşmedik ve galip geldik. Ben bu galibiyet nedeniyle tüm futbolcularımı kutluyorum” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ 3 PUAN ALMAK

Önümüzdeki Pazar günü Keşan’da oynayacakları İpsalaspor maçı hakkında da açıklamalarda bulunan Bayraktar, futbolculara verdikleri 2 günlük iznin dolduğunu ve bugün (dün) çalışmaya başladıklarını da bildirerek, “Biz tecrübeli bir ekibiz ve bunu da oynadığımız maçlarda aldığımız sonuçlarla ortaya koyuyoruz. Bu haftaki İpsala maçına tüm Keşanlı futbolseverleri bekliyoruz. Bu karşılaşmada önce 3 puan sonra iyi bir oyun hedefliyoruz. Kazasız belasız bir şekilde hedefe ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Takımda Samet’in sakatlığının devam ettiğini, Hasan’ın kırmızı kart cezalısı olduğunu bildiren Bayraktar, bunun dışında cezalı ve sakat futbolcu bulunmadığını da kaydetti.

KARATEPE: 3 MAÇIMIZI DA GOL YEMEDEN TAMAMLADIK

Antrenör Serkan Bayraktar’ın ardından söz alan Basın Sözcüsü Taner Karatepe, sözlerine Keşan Belediyesi tarafından Anafartalarspor’a tahsis edilecek olan yerle ilgili olarak olumlu gelişmelerin olmasından duydukları memnuniyeti ifade ederek başladı. Keşan Belediye Meclisi’nin son yaptığı toplantıda Bel-Koop yakınlarındaki bu yer için gerekli çalışmaların yürütülmesi ve İmar Komisyonu’na havale etmesinin sevindirici olduğunu ifade eden Karatepe, “Biz kulüp olarak sürekli ne yapabileceğimizi konuşuyoruz. Bilineceği gibi, profesyonelleşme tesisleşmeden geçiyor. Biz de bu anlamda çalışmalar yapıyoruz. Taraftarımızın sayısında artış var ve 3 maçı da gol yemeden tamamladık. Bunların hepsi olumlu gelişmeler. Son olarak da taraftarımızı unutmamamız gerekiyor. Onlara, verdikleri destekten dolayı teşekkürlerimizi sunar, Pazar günü oynanacak maçta, destek için beklediğimizi vurgulamak isteriz. Ligin ilk 3 haftasında aldığımız galibiyetler ne kadar iyi bir ekip olduğumuzun göstergesi. Net adımlarla yolumuza devam ediyoruz” dedi.